Yo.
Emotikony na MineSerwer.pl są takie sĺabe np.

powinno byč (sĺabe), a nie wesoĺe...Tak btw to emotikony powinny byč takie jak na fb...

To tylko moja propozycja
ZAKAZ HEJTOW!
\\Edit
Bezsensu pomysł. Emoty pasują do forum i mam nadzieje że pozostaną takie nadal a skoro ci się nie podobają nikt na siłę tutaj ciebie nie trzyma.
I jeszcze chcesz takie jakie są na " fb " - "Każdy człowiek nie jest taki sam" więc tutaj muszą być inne emoty.
(19-August-2015 18:19:16)g3g3r napisał(a): [ -> ]Bezsensu pomysł. Emoty pasują do forum i mam nadzieje że pozostaną takie nadal a skoro ci się nie podobają nikt na siłę tutaj ciebie nie trzyma.
Jestem bo jestem:L Chociaż niech zmienią samo
-,- ;-;
Ziom polonistą to ty nie będziesz a emotki mi to pasują yo

Nie rozumiem ciebie naprawdę...
Jakby każdy chciał swoją emote bo jednemu się nie podoba ta, drugiemu ta, trzeciemu inna, chaos by powstał.
Wiesz mi się wiele rzeczy nie podoba przykładowo twój awatar przecież możesz mieć tam " kabanosa " zamiast tego " rycerza " czy co to tam jest.
Ale ty go nie zmienisz bo tobie odpowiada, podobnie jest z emotami twórca takie ustawił mu podobają się i tak samo innym użytkownikom.
Nikt nie będzie biegał i coś zmieniał bo tobie " śmierdzi " emota "

"
Emotikony nie będą zmieniane na życzenie zostały wybrane takie i takie mają być
Uważam, że te emotikony są w sam raz i można nimi wyrazić wszystko, co się czuje i co się chce nimi wyrazić. Są odpowiednio dobrane, a jak komuś czegoś brakuje, to można napisać ją znakami itp. np. ;[.
(19-August-2015 18:27:56)g3g3r napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem ciebie naprawdę...
Jakby każdy chciał swoją emote bo jednemu się nie podoba ta, drugiemu ta, trzeciemu inna, chaos by powstał.
Wiesz mi się wiele rzeczy nie podoba przykładowo twój awatar przecież możesz mieć tam " kabanosa " zamiast tego " rycerza " czy co to tam jest.
Ale ty go nie zmienisz bo tobie odpowiada, podobnie jest z emotami twórca takie ustawił mu podobają się i tak samo innym użytkownikom.
Nikt nie będzie biegał i coś zmieniał bo tobie " śmierdzi " emota "
"
serio, rycerz ? XDDDDDDD
a co do tematu, emotki są spoko jakie są ^^