MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WD na MS [Ankieta]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Heja,

pytam Was aby ktoś nie czuł się pokrzywdzony - jak wiecie na msie jest aktywny tryb wd jednak praktycznie wogóle on nie startuje z uwagi na brak chętnych graczy, wszyscy grają na MF. W związku z tym warto go wycofać aby zwolnić trochę zasobów serwera które można będzie wykorzystać lepiej - np. dla jakiegoś serwera testowego dla innych nowych projektów.
Cytat:jak wiecie na msie jest aktywny tryb wd jednak praktycznie wogóle on nie startuje z uwagi na brak chętnych graczy, wszyscy grają na MF
Jeśli gracze MS nie grają na WD to według mnie można zamknąć.

Cytat:W związku z tym warto go wycofać aby zwolnić trochę zasobów serwera które można będzie wykorzystać lepiej - np. dla jakiegoś serwera testowego dla innych nowych projektów.
Mam pomysł, ale wiem że samo się nie zrobi ;/
Można zawsze zastąpić jakąś gierką np. H&S, BlockParty itp.

Więc jestem na TAK.

( Jakby co to są moje przykładowe pomysły i proszę żeby ich nie oceniać )
Psychika ludzi działa tak że jak widzą coś nowego to mają większą chęć zapoznać się z tym , inaczej jest w przypadku pvp classic lub skyblock nie ważne czy tryb jest pół roku i tak będzie tam grać dużo osób . W przypadku wd na ms działa to tak jak na początku swojej wypowiedzi to opisałem w skrócie nowa eda= więcej graczy . Tryb można zamknąć według mnie. Wiadomo że teraz będą spamic Adminowi żeby oddał im pieniądze, itemy więc powodzenia Admin z tym spamem xd.
myślę że nie ma kogo aby spamić bo jak nikt tam nie gra to trudno o to, poza tym dałem możliwość alternatywy dla tych którzy wydali tam więcej:
http://mineserwer.pl/Temat-Przeniesienie...#pid350397

póki co wszyscy są jednomyślni.
Wojownicy Dusz na MS to kawał mojej (i nie tylko) serwerowej historii, ale wszystko co dobre kiedyś musi się skończyć. Szkoda tylko, że zainteresowanie straciły lub powoli tracą te najbardziej rozbudowane, najciekawsze tryby jak Wojownicy vs Potwory czy tytułowi Wojownicy Dusz. Mimo wszystko nie ma najmniejszego sensu na siłę utrzymywać trybu który nie wnosi niczego do serwera poza „historią i sentymentem”.

Jeżeli usunięcie trybu wspomoże dalszy rozwój serwera, to jestem jak najbardziej na TAK.
A moje „nie” w ankiecie to tylko z tego sentymentu, serduszko by mi nie pozwoliło zaznaczyć inaczej.
Troche szkoda mi wydanych pieniedzy na boskie ale widzac ze nikt na tym trybie nie gra to trudno. Mowilem ze swietnosc WD nie wroci i skonczy sie to pustym trybem. MF to inna bajka. Uznam wiec ze nie ma innego wyboru i usuniecie trybu jest jedyna opcja. Takze jestem z bolem serca na TAK. Zaloze sie ze po usnieciu trybu zacznie sie bol dupy u graczy czemu WD nie ma... szkoda ze tak pozno sie obudzili.. NORMA.
Z ogromnym bólem serca niestety jestem zmuszony zagłosować na TAK, grałem na WD od samego początku tego trybu poznałem tam wiele wspaniałych osób. Gracze jak widać wolą teraz proste tryby typu CV. No nic niema sensu utrzymywać pustego serwera, a ja na WD ostatnimi czasy żadko grywałem, stąd też mój głos. Po usunięciu trybu będzie I tak w moim serduszku.
WD już umierało kiedy kończyłem swoją karierę na ms, nawet za czasów administracyjnych gracze na obu serwerach wd (1 i 2) byli tak podzieleni że nie dało się grać tak jak kiedyś, po 50 graczy czy 60. No niestety wd musi ustąpić miejsce innym trybom
Jestem na TAK tylko jeżeli item i klasy zostaną przeniesione. Na ten tryb trochę wydałem i chciałbym aby się nie zmarnowało. Jeżeli Szybkibanan przeniesie item i klasy na Minefox to jak najbardziej tryb można zamknąć.
(11-November-2018 18:09:40)Jan180 napisał(a): [ -> ]Jestem na TAK tylko jeżeli item i klasy zostaną przeniesione. Na ten tryb trochę wydałem i chciałbym aby się nie zmarnowało. Jeżeli Szybkibanan przeniesie item i klasy na Minefox to jak najbardziej tryb można zamknąć.

Usługi nie będą przenoszone. Chyba że sam to zrobisz: http://mineserwer.pl/Temat-Przeniesienie...P-MineGold
Stron: 1 2
Przekierowanie