MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Straciłem celę przez serwer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A więc gram sobie na trybie JAIL na mineserwer.pl.Nie powiem fajny tryb kupiłem sobie cele tylko niestety nie da się jej przedłużyć a więc czekałem aż mi się skończy czas i chciałem ją wykupić ale tu nagle serwer został wyłączony przez co nie mogłem przedłużyć celi i wszystko straciłem. Uważam że to jest wielkie niedopracowanie bo komenda na przedłużenie celi niedziała z czego wynika że jest to totalnie głupie....

Najchętniej wybluzgałbym wszystkich ale chciałbym grać dalej i odzyskać celę.

Nikt się nie odważy wypowiedzieć na ten temat?
Plugin do wynajmu celi nie ma obsługi jej przedłużenia. Ten temat był wałkowany już tyle razy na forum.
Co do przedłużenia i wyłączenia serwera - no cóż, przypadek. Nikt na złość Ci go na pewno nie wyłączył. Jeżeli ktoś inny już wynajął celę - nic nie da się zrobić.
No dobrze więc po prostu skończę przygodę z tym fajnym trybem i chyba w ogóle z serwerem bo to był według mnie najlepszy i jedyny godny uwagi tryb. Nara cześć.POMPA!!!
Jail z jednej strony był bardzo ciekawy i fajny, ale gdyby się przyjrzeć jest zabugowany, powoduje lagi no i te cele. Przestałem już tam grać, przez te czynniki gra nie ma sensu Sad
Mam w planach przerobić ten tryb aby działał tak jak należy łatwe to nie będzie ale postaram się to zrobić aby nie było więcej jakiś problemów

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Przekierowanie