Odkryłem bug pozwalający na zabijanie graczy bedac spektatorem... wole napisac na priv komus z administracji, na czym polega ten bug, niż tu i żeby gracze wiedzieli jak to zrobić.
Napisz w takim razie do Admina, z dokładnym opisem.
Nagranie mile widziane.
Ok, jak będe miał czas to napisze
no chłopie jak ci sie nie chce pw napisac to nie wiem op co ten watek napisales... nie zdziw się jak dostaniesz dzis czy jutro bana gdy ktoś cie zgłosi za korzystanie z niedozwolnych bugów.
ok otrzymałem info:
Po pierwsze trzeba mieć np. przedmiot "Inferno", można go nabyć na Lobby WD w 2 sposoby:
a) kupić w sklepie, używając komendy /sklep
b) gdy zniszczą twoją drużynę, zabiją Cie, ale zostaną z twojej drużyny żywi gracze i pokonają bossa, to otrzymujesz "DUSZE WITHERA" i tam możesz wybrać przedmiot Inferno.
Gdy już posiadasz Inferno, przechodzisz w tryb Obserwowania Gry (Spektator), otwierasz ekwipunek i zamieniasz miejscami Infeno z patykiem służącym do włączania Spektatora. Następnie możesz wystrzeliwać kule ognia używająć Inferna. Kule te zabierają DMG, podpalają oraz odrzucają przeciwnika, a więc można bić, podpalać, i wyrzucać graczy za mape. Proszę o naprawienie tego, dopóki więcej graczy nie zauważy tego.
naprawiłem oba sposoby.