Jak każdy wie mroczny mag jest OP bo ma dużo miotanych miksturek.Każdy przed nim ucieka bo jest bardzo dobry.No więc mag kosztuje 8k a jak na swoje moce powinien kosztować minimalnie 10k i tych magów by było troszeczke mniej i gracze by się go mniej bali.
Podoba ci się ten pomysł?Pomogłem?Daj diaxa!
Zgadzam się z tobą bo (według mnie) mag jest lepszy od withera a wither od blaze a kosztują tyle samo. Mag rzeczywiście powinien być droższy.
============================================================
Pomogłem? Daj diaxa to Cię nic nie kosztuje!
============================================================
Zgadzam się zwami szanowni gracze , mag jest zbyt OP !
Wiedziałęm ze pomysl bedzie sie podobał

Mag jest bardzo silny jak pisze na chacie że ktoś zamieni się w maga to wieję do zamku nawet szybkibanan na filmie mówił że nawet on ma respekt przed nim

wy se jajca robicie ja to przed magiem i hero mam takiego cykora że szybko lookam czy nie mam ucieczkowej broni w eq by walić go na dystans. Potem jak nie mam to takiego dostaję cykora że albo uciekam gdzie pieprz rośnie, albo spadam na niedostępne dla niego miejsca. Przed magiem każdy dostaje cykora i to nie byle jakiego. Jednakże nawet na niego znalazła się strategia. W tym temacie macie zestaw każdej strategii jaką udało mi się dla was sporządzić i na jaką narzekaliście łącznie z magiem:
http://mineserwer.pl/Temat-W-vs-P-Informacje-specjalne
PS: zapraszam do pisania w tym wątku waszych zgłoszeń na jaką rzecz miałbym wam napisać strategię, gdyż temat ciągle otwarty i nie ukrywam iż się nudzę, bo nie mam nic do roboty a dla was warto poczytać o strategiach, gdyż one coś mądrego dodają, i potrafią nauczyć trybu, co przyczyni się do zyskiwania skilla przez was i zmądrzenia od zachajdałych wymówek, propozycji itd

Zgadzam się z tym, że mag jest za silny i każdy dostaje cykora. Zgadzam się, strategia się znalazła, ale co z tego jeśli mag bedzie mieć oczy dokoła głowy. Wtedy go w ciul trudno zabić. Co do hero - on wcale nie jest tak silny xd - raz go zestrzeliłem ze zwykłego łuku bez enchantu

. Ja osobiście radziłbym się trzymać z daleka od mućki. Kiedy gracze ją zauważą to zazwyczaj wszyscy na nią lecą. Co się dzieje? Mućka dobiega do murów, robi rozpierduchę i nie dość, że pół muru wywalone to jeszcze z 10 chłopa wysadza. Mnie to raz zabiła z pełnym hp 5 kratek od granicy wyrwy jaką zrobiła, a czasami mi zabierze hp jak buchnie ze 30 kratek ode mnie. Morał: jak widzicie mućke to dajcie jej zrobić swoje, uciekajcie od niej, a jak buchnie to słabsi niech szybko murują, a silniejsi niech osłaniają.
Temat dotyczy mrocznego maga z ty z krowa wyskakujesz...
W ogóle temat dotyczy ceny maga.... A wy piszecie że się go boicie..... Mógłby być droższy ale żebym najpierw zdążył go kupić >_<
Gdy ja widzę na chacie że ktoś się zamieni w bossa to biorę maczugę i idę walczyć,chociaż nie zawsze się udaje xD