MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kalisowa Ranga :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja Smile
postanowiłem napisać kilka słów aby ktoś sobie niedopowiadał historii że degrad za skrypty z neta czy cuś Tongue

Zapewne większość już zauważyła że Kalisa nie ma z nami praktycznie od końca Lipca czyli jakieś 4 miesiące, była szansa że wróci do Nas pod koniec wakacji no ale życie na to nie pozwoliło, dlatego oznaczyłem Naszego Puchatego Misia [Obrazek: zdjecie_wykonawcy,kubus_puchatek,a3VidXN...5_280_.jpg] na forum jako emeryta Tongue być może kiedyś z tej emerytury powróci jednak na dzień dzisiejszy nie ma takich planów, dlatego aby nie wprowadzać graczy w błąd którzy nie raz piszą do niego z różnymi sprawami serwerowymi lub oczekują pomocy to skasowałem jego range serwerowo-forumową aby nie wprowadzać dezinformacji oraz błędnego koła oczekiwania na admina którego nie ma. Wolałem o tym napisać aby ktoś nie myślał że się pokłóciliśmy czy został wyrzucony czy cokolwiek Smile
O jezu, ja już się go zapytałem czy on podróbka XD
Kalis zrobił foch forever i nie wróci ;_;
Widać że Kalis postanowił żyć z innymi niedźwiadkami :'(
Na pewno te kalisowe lajwy czy różne gierki z innymi graczami pozostaną w pamięci Smile wracaj do nas Kalis jak tylko życie pozwoli Wink
Przekierowanie