Jak idą prace nad nowym rpg? Czy banan razem z ekipą pracowali już nad rpg zanim mu się komputer zepsuł, i czy w grudniu można się spodziewać nowego trybu czy w innych miesiącach? Czy ustalono już jakie będzie pvp i wersja?
Temat leży nie mam pc to niewiele mogę przy trybie działać laptop... niby jutro ma przyjść część popsuta więc liczę że w końcu mi go złożą do porządku. Więc ciężko szacować cokolwiek.
Nie mniej jednak JEŚLI KTOKOLWIEK CZUJE KLIMAT QUESTÓW I CHCIAŁBY STWORZYĆ WLASNĄ FABUŁE POMIĘDZY RÓŻNYMI EXPOWISKAMI CZY NPCKAMI (NIE CHODZI O TWORZENIE EXPOWSIK TYLKO PRZYGOTOWANIE FABUŁY I TREŚCI QUESTÓW DLA RÓŻNYCH NPCKÓW KTÓRYCH SAMI MOŻECIE WYMYŚLEĆ) to chętnie przydałaby się taka osoba do zespołu - ktoś inny zaimplementuje to do pluginu czy skryptu - chodzi tylko o kogoś kto przygotuje treści questów i pomysły na czym miałyby polegać na wzór tych z BESTRPG. Oczywiście warto zawsze zawrzeć jakaś historie w tym wszystkim - wiecie jak wyglądało to na bestrpg - jeśli ktoś się czuje na siłach i chciałby się podzielić swoimi pomysłami to chętnie ich wysłucham - może się nimi podzielić tutaj lub na pw - jeśli macie jakieś pytania w związku z tym postem to śmiało pytajcie.