MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UNBAN psc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kupiłem unbana za pomocą psc nie doszedl po 28 godzinach wysyłałem maila na dwa adresy i minefox i admin zarabiam.com i nic zero reakcji. Jest to kolejny problem ze sklepem minefox ogarnijcie to wkoncu bo troche zart tak r*uchac ludzi na kase.
30 wrzesnia kupilem na konto kolegi pająka wmawiano mi ze wpisalem zle dane otoz nie transakcja i dane byly poprawne tylko wasz sklep oczywiscie zawiodl i pająk doszedł na konto kolegi po jakichś 30 dniach od zakupu.

Proszę aby ktoś wszedł na tego maila i ogarnął mój nie pierwszy już problem z usługami waszego sklepu.
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin.
jak się ma dwie lewe ręce i nie potrafi poprawnie zamówić usługi to tak to już jest, i nie licz że jak napiszesz maila to za 5 min jaśnie panowi zaraz ktoś odpisze bo nikt nie ma nic lepszego do roboty tylko jak robot 24/7 czekać na twojego maila.

Informuje cię również że żadna usługa dla gracza Wilkblow nie została zamówiona więc całkowicie normalne jest że jej nie otrzymałeś/aś.
Odpowiedź na mailu również zostałaby udzielona, gdybyś takiego maila wysłał bo pomimo świąt paruset osób które pisało otrzymało ode mnie odpowiedzi po dzień dzisiejszy.

Jak masz zamiar próbować wyłudzać usługi to nie tu bo ani maila do nas nie wysłałeś ani usługi na nick wilkblow nie zamówiłeś.
Najlepiej go też w ogóle nie zamawiaj bo takiego sortu ludzi na serwerze nie potrzebujemy, wydaj sobie te pieniądze gdzie indziej, a najlepiej na słownik języka polskiego byś wzbogadził swój ubogi zakres słownictwa.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie