MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Sinon_Chan
[b]Jesteś recydywistą?:Tak , nic wielkiego
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ , nie wiedziałam że ta osba jest z administracji , jak miała prefix gracza i gracze też nic nie pisali że to administrator , nie miałam pewności i postanowiłam mu nie podawać moich informacji czy danych , myślałam że to gracz który se żartuje ze mnie... nie dał mi dowodów na to że jest z ADM , prosze o jeszcze jedna szanse na sprawdzenie.
[b]Treść Bana:niestosowanie sie polecen administracji podczas sprawdzania
[b]Osoba banująca:
ZaborRAPER
[b]Serwer:Mineserwer.pl
Jeśli miałeś wątpliwości co do mojej rangi, miałeś kilka minut zeby sprawdzic czy taka osoba jest czlonkiem administracji, zamiast tego wolałeś się odgrażać skargami na forum.
(28-October-2018 14:47:14)ZaborRAPER napisał(a): [ -> ]Jeśli miałeś wątpliwości co do mojej rangi, miałeś kilka minut zeby sprawdzic czy taka osoba jest czlonkiem administracji, zamiast tego wolałeś się odgrażać skargami na forum.
Nie umiem nic takiego robić , byłam pewna że jesteś zwykły gracz , prosze o szanse...
przepraszam że nie wierzyłam ale cenie se prywatność.
Skonsultuje się z wyższą administracją i ci odpowiem.
(28-October-2018 15:15:41)ZaborRAPER napisał(a): [ -> ]Skonsultuje się z wyższą administracją i ci odpowiem.

I jak z ta sprawa?...
Po obgadaniu to z osobami wyższymi rangą, ustalone zostało, iż unban ci sie nie należy, moj nick widnieje w spisie administracji.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie