Nazwa użytkownika zbanowanego: Zientula
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo nie jest raczej słuszny i wcześniej nikt mi za takie coś nie dawał banów a nawet nakłaniano do wpisywania cytatów więc teraz tak jakby to jest cyrk albo celowe wprowadzanie w błąd
Treść Bana: Wulgarzymy helpop
Osoba banująca: bartez1bartek
Serwer: minefox
p.s. czemu opcja /ignore nick nie działa na czacie. Bo już w sumie nie wiem co gorsze brak tej opcji czy wprowadzający w błąd przez modów /helpop
tu nie chodzi nawet o to że mam bana tylko wyjaśnić czy niedoświadczeni modzi wprowadzają w błąd i w ogóle jak tej opcji używać bo już nie wiem.
To że ide na zagraniczny serwer postrzelać do ludzi zamiast siedzieć na minefox mnie nie interesuje tylko wyjaśnienie. Ewentualnie w ogóle nie będę używać tej opcji niech sobie klną niech się wyzywają kradną itp. Zawsze mogę wyłączyć czat.
Najpierw zastanów sie co piszesz. Jesli zwracasz sie do admimistracji to z szacunkiem a nie tak jak ty to napisałeś "kurwa lagi" nie wydawało mi sie że to był cytat. Koniec tematu.
(27-October-2018 18:29:16)bartez1bartek napisał(a): [ -> ]Najpierw zastanow sie co piszesz. Jesli zwracasz sie do admimistracji to z szacunkiem a nie "kurwa lagi" koniec tematu.
to ja polecam czytać ze zrozumieniem. Dostałeś cytat wraz z nickiem osoby która przeklina na helpop i domyślam się czemu nie zareagowałeś poprawnie. Na przyszłość cytuj całość a nie fragment tak jakbyć celowo kogoś właściwego chronił przed uciszeniem. Chyba że masz problemy ze zrozumieniem że jakiś nick napisał: jakąś treść i ucinasz wszystko. Brednie piszesz na mnie że ja sobie na helpop bluzgam na lagi.
Powinni cię wywalić za bronienie graczy przed dostaniem otrzymaniem kary. A co zrobi z tobą administracja to już świadczy o tym jakich ludzi tu trzymają.
p.s. Wyjaśnień czy pisanie na helpop treści typu "nick napisał: jakaś treść" też nie otrzymałem.
Skoro moderator uznał, że cię zablokuje za przeklinanie na helpop'ie to tak postąpił.
Wulgaryzmy to wulgaryzmy. A do moderatora trzeba odnosić się z szacunkiem.
Polecam także zajrzeć w regulamin tam jest opisany
Całkowity zakaz używania wulgaryzmów.
Według mnie blokada jak najbardziej była słuszna.