MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Nie Słuszny Ban Jak Dla mnie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Karmelxdpl
Jesteś recydywistą?: Ta
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Dostałem tego bana Za obraze Rodzica Ponieważ Śpiewałem Sobie ,,Twój Stary Pijany'' XD Nie obrazilem W tym Zadnej Osoby i jego rodzica po prostu Napisalem ,,Znow goni Cie twoj stary pijany'' Myśle ze powinienem Dostac bana ,,Czasowego''
Treść Bana: Obraza Rodzica
Osoba banująca: Asiaaa
Serwer: Mineserwer.pl
Tylko powiem ci, że nikt nie ma "starego", a tatę więc szacunek by się należał do rodzica gracza nieprawdaż?
No tak ale to jest Tylko Odmiana Stary-tata xD Ale za kulture to ban 2 h lub wiezienie ej no
§1 Ogolne zasady
2.Rejestrując się na serwerze lub forum użytkownik akceptuje warunki niniejszego regulaminu.
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.
(Do tego również można zaliczyć - rodziców)

Przed prośba o UB pisaliśmy razem i odpowiedziałam Ci dlaczego dostałeś bana oraz dlaczego nie dostaniesz UB.

Dostałeś bana za obrazę rodziców - samo "Twój stary" jest uznawane jako obraza rodziców.
Ub nie dostaniesz, ponieważ byłeś nie raz upominany oraz byłeś już banowany:
" Jesteś recydywistą?: Ta "

Link do twoich banów: /history.php?uuid=af3d323d-22dd-3fb8-bfd0-2942ea2236f7&from=bany

Byłeś już banowany za: Brak szacunku do rodzica gracza
Także widzę, że nie poprawiłeś swojego zachowania.

Nie masz 'czystego' konta by można było myśleć nad banem 'czasowym' lub odbanowaniem Ciebie.

Prośbę o ODBANOWANIE odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie