MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Lodowy Vortex czyli naj....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, otóż Vortex niestety nie działa najlepiej, nie raz vortex ścina w najmniej odpowiednim momencie np. kiedy cie wywalają cię za mapę.
(23-October-2018 15:10:06)maciuszek1 napisał(a): [ -> ]Witam, otóż Vortex niestety nie działa najlepiej, nie raz vortex ścina w najmniej odpowiednim momencie np. kiedy cie wywalają cię za mapę.

Jakiej używasz wersji MineCrafta?
To wina antycheata. Gdy go użyjesz cofa cię za flya, ale +1 ze o tym napisales.
1.8.9
LabyMod
Mnie też bardzo cofa kiedy używam vortexa ;/
Ja nie klikam W podczas używania vortexa i nigdy mnie nie cofa Smile Mam ta sama wersje co maciuszek1.
Banan się już kiedyś wypowiadał na ten temat na live że nie ma sensu zmiany vortexa bo się buguje. Vortex się baguje to fakt ale zawsze będzie bo AC będzie to wykrywa jako np fly. Macieyek wspomniał o sposobie który ja używam parę lat i jakoś ani razu mnie nie cofło. Trzeba po prostu obrać taktykę i nauczyć się używać vortexa a nie prosić o naprawę czy zmianę pozdro!
Zawsze jak ktoś nieumiejętnie używał vortexa to go cofało, zawsze tak było. Sam miałem problem kiedyś, żeby się nauczyć z niego korzystać, ale jak już się nauczyłem to od niego nie umierałem.
mnie tez czasem cofa i gine przez to
(29-December-2018 01:20:44)Macieyek napisał(a): [ -> ]Ja nie klikam W podczas używania vortexa i nigdy mnie nie cofa Smile Mam ta sama wersje co maciuszek1.

(29-December-2018 12:20:34)AfkaMod napisał(a): [ -> ]Zawsze jak ktoś nieumiejętnie używał vortexa to go cofało, zawsze tak było. Sam miałem problem kiedyś, żeby się nauczyć z niego korzystać, ale jak już się nauczyłem to od niego nie umierałem.

tu macie podsumowanie wszystkiego.
Stron: 1 2
Przekierowanie