MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: EssaPlayer
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ Dostałem Bana za wspomagacze ktorych nie mam, bez Sprawdzania mi dal jamakoshi bana *Dodam jeszcze ze sprawdzal mnie 1-2h max przed Banem Smile Sprawdzal mnie 25min nic nie wykrył , bo nie mam zadnych wspomagaczy a on mi daje bez sprawdzania bez niczego bana za wspomagacze , Także Prosiłbym O Najszybszego Unbana Smile , z góry Dziękuje .
Treść Bana: Wspomagacze
Osoba banująca: Jamakoshi2012
Serwer: Minefox.pl / Survival
*Jamakoshi Nie odrzucaj odrazu tylko daj mi sie lekko wytlumaczyc w odpowiedziach ok ? Bo przysięgam na Wszystko ze nie mam macra ani cheatow naprawde*
No to czekam aż coś napiszesz. Mogłeś mi też napisać na pw...
No to wywalilo mnie nie wiem czemu ponoc za szybko klikalem stary przysiegam ci myszka z logitechu ja bym go dojechal seiro zostaly mi 2 dema na zmiane i mnie znowu wywalilo chce wejsc odrazu na serwer a tu ban za Wspomagacze , serio ci mowie przysiegam daj mi ostatnia szanse bo nie mam nic naprawde przysiegam ci na wszystko myszka Logitech macra clickera itp nigdy nie mialem na komputerze
(22-October-2018 19:50:53)EssaPlayer napisał(a): [ -> ]chce wejsc odrazu na serwer a tu ban za Wspomagacze

Od razu no to kilkanaście sekund a nie kilka minut.
No przepraszam ale ja nic naprawde nie mam przysiegam no mozesz mnie sprawdzac 3h bo ci przysiegam ze nic nie mam obiecuje ci na wszystko serio

Zunbanujcie mnie blagam was prosze bo naprawde jestem czysty
Zapraszam na ts. W celu wyjaśnienia.
Wbiłem sorki ze tak dlugo ale sie myłem Smile
Po jak miłej rozmowie ze zbanowanym na Skype prośbę o UnBana mogę kolejny raz odrzucić z powodu znalezionych wspomagaczy.

Dziękuję Ci Afrapul za tą małą lecz skuteczną podpowiedz.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie