MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: rtomekr
Jesteś recydywistą?: nie, to mój pierwszy ban
Dlaczego chcesz dostać unbana: Moim zdaniem dostałem bana niesłusznie i bezpodstawnie, możliwe, że zaszła jakaś pomyłka, ponieważ na serwerze jestem od ponad dwóch lat i nigdy nie używałem żadnych cheatów (o co zostałem posądzony), nie miałem również żadnych innych problemów z przestrzeganiem zasad. Proszę o sprawdzenie logów co udowodni moją niewinność.
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: laska660
Serwer: minefox.pl, (ban na zawsze)
Jeśli twierdzisz, że nic nie masz, to możesz przyjść we wtorek popołudniu na ts.minefox.pl i wejść na kanał Centrum Pomocy Minefox. Mogę cię sprawdzić (chociaż i tak mogłeś wszystko usunąć wiec nie widzę sensu w tym, aby cię sprawdzać) i zobaczymy czy jesteś czysty.. Chociaż i tak według mnie to nie będzie miało sensu.
(21-October-2018 18:37:33)laska660 napisał(a): [ -> ]Jeśli twierdzisz, że nic nie masz, to możesz przyjść we wtorek popołudniu na ts.minefox.pl i wejść na kanał Centrum Pomocy Minefox. Mogę cię sprawdzić (chociaż i tak mogłeś wszystko usunąć wiec nie widzę sensu w tym, aby cię sprawdzać) i zobaczymy czy jesteś czysty.. Chociaż i tak według mnie to nie będzie miało sensu.

Dziękuję za odpowiedź.
Uważam, że zostałem potraktowany niesprawiedliwie. Sam wyznaję zasadę „fair play” (czego niestety nie można powiedzieć o niektórych graczach) i chciałbym być traktowany tak samo (gdybym używał wspomagaczy zachowałbym resztki przyzwoitości i po prostu „wykupił się” z bana, nie zawracając nikomu głowy tym wątkiem). Minecrafta traktuję czysto jako rozrywkę (w wolnych chwilach po pracy). Żałuję, że nie zostałem „sprawdzony” przed otrzymaniem bana, albo w trakcie popełniania „wykroczenia”, sytuacja byłaby od razu jasna ponieważ nie mam nic do ukrycia. Postaram się pojawić na kanale pomocy technicznej we wtorek po 17:00 w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji.
Do usłyszenia
Gracz został odbanowany.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie