Siemka, ostatni raz na wojowyncy dusz wszedłem 2 lata temu. I mam pytanie, został zrobiony sezon 2 wojowników dusz bardzo dobrze ale dlczego zostały odebrane uprawnienia rzeczy boskich które zostaly zakupione pisało że one będą na zawsze nawet tak mówił właściciel SzybkiBanan rozumiem gdyby była mowa o sezonie drugim w którym rzeczy boskie zostaną usunięte.JestemTrochę zawiedziony bo sie grało spoko sam kupiłem te rzeczy
WD 1.0 zostało usunięte.
Teraz jest WD 2.0 nowy tryb. Wiec dlaczego przedmioty mialy zostać przeniesione...
W regulaminie pisze jasno ze nie ma rekompensaty.
Nawet była ankieta dotycząca przenoszenia przedmiotów znaczna część osób byla na Nie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
stare WD istniało 5 lat i nikt na nim nie grał i tak wszystko kierowało się do tego że skasujemy ten tryb, była jednak propozycja aby napisać WD od zera na nowych pluginach i modyfikacjach z nowymi klasami i przerobionymi boskimi, jednak żadne boskie w tej sytuacji przenoszone nie będą - około 90% graczy wsparło ten pomysł i został on też zrealizowany.
Dla matematyków i ekonomistów dedyk do WD to 200zł netto (+23% vat 248zł) miesięcznie co prawda jest tam kilka serwerów wd (swego czasu było nawet aż 6) to stała opłata którą trzeba uiszczać każdego miesiąca.
WD 1.0 istniało 5 lat = 12x5x200=12000zł za samo utrzymanie WD +23% vat = 14760zł
aby serwer istniał musi na siebie zarabiać, nowe WD przyciągneło graczy oraz wspierających serwer dzięki czemu znów można je utrzymywać kolejne lata oczywiście dopóki będzie ono mieć zainteresowanie ze strony graczy