MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Turniej-WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dawno już nie było turnieju na WD na Mineserwer. To byłby dobry pomysł jakby administracja zrobiła taki turniej. Myślę, że nie tylko ja chciałbym taki turniej. Widzę, że na Minefox będzie taki turniej, to dlaczego też nie można zrobić turnieju na Mineserwer? Proszę wyrażać swoje opinie pod tym postem.
W najbliższym czasie turnieju na pewno nie bedzie.Banan nie ma komputera przy sobie jedynie co ma to komputer z dirta.Poza tym są już tematy o turnieju WD tak trudno poszukać?
Czekaj z cierpliwością może jakiś turniej będzie.
@Topic, już jest organizowany turniej na MF'ie, więc możliwe, że za niedługo będzie turniej na mf'ie
W najbliższym czasie także odbędzie się turniej na MineSerwer.pl - kwestia max 2 tygodni.
Pozdrawiam Big Grin
Dziękuję minekox już się nie mogę doczekać Smile jak będzie za około 2 tygodni to temat chyba można zamknąć.
juz dzis mozna dac zapisy i zrobic w piatek - minekoks mozesz ogarnac - nie ma co zwlekac ani odładać szczegolnie ze to inny serwer. Za 2 tygodnie to mozna znow na MF.
Thx już kupuje vipa i dajemy
Kiedy będzie turniej na WD na MF miałbyc co 2 tygodnie a już chyba ponad miesiąc nie ma...
Przekierowanie