MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xDragoner19
Jesteś recydywistą?: Tak bylem już karany 1 raz ale kupiłem unbana
Dlaczego chcesz dostać unbana: chce dostać unbana ponieważ wydałem na ten server już 60zł około. A dostałem bana ponieważ mój brat wszedł na inne konto i zaczoł cheatowac
Treść Bana: Wspomagacze na innych kontach
Osoba banująca: Consola
Serwer: MineFox.pl
Być może trafiłeś na zbanowane IP, ponieważ w historii twoich banów nie ma żadnego bana http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany spróbuj zmienić IP.
McTrawaPl a jak to zrobić. Bo patrz mój brat wszedł na inne konto na innym kompie i tam dostał bana i jak tam dostał to ja też dostałem ale jestem też na innym kompie ...
Spróbuj po prostu zrestartować router.
Nie działa dalej
Na Twoim adresie IP jest zarejestrowane około 120 kont i na większości masz bana za wspomagacze. Tłumaczenia o tym że brat grał na innym kompuerze nie są na miejscu - najpewniej widziałeś jak notorycznie cheatuje, było go zgłosić zamiast jeszcze do tego dawać mu przedmioty i kryć go. Blokadę adresu ip macie nadaną na 20 dni i musicie ten czas odczekać, niech będzie to dla Was nauczka na przyszłość.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie