Ogólnie to zapomniałem hasła do premki i kiedy chce je zmienić to nie dochodzą mi maila dot. nowego hasła
Napisałem do poczty onet i okazało się, że mojang wysyłając maila przekroczył jakiś limit
Co robić? Jakbym musiał pisać do mojangu, to mógłby ktoś napisać jakiego oni mają maila? Nigdzie nie moge znaleźć
noreply@mojang.com
To jest mail z którego powinni odpisać w sytuacji odzyskania hasła. Jeśli nic nie pomaga możesz spróbować tak napisać do nich. Prawdopodobnie jednak musisz stosować się do formułki jaką mod wyżej podał bo jak pamiętam to automat rozwiązuje problemy haseł.
Jaki limit ma onet <==> mojang że nie mogą do ciebie napisać? Spróbuj napisać do nich na maila a potem jeszcze raz przez formularz. Może onet coś blokuje że nie mogą wysyłać masy wiadomości do ludzi, a gdy napiszesz coś pierwszy to blokada zejdzie. (zgaduje bo z tej poczty nie korzystam). Ewentualnie jak to nie pomoże napisz co dokładniej napisał onet a nie "jakiś limit".
To jest pełny email od pocztaonet:
-------------------------------------------------------
Szanowni Państwo
Problem w dostarczeniu wiadomości z wymienionego adresu spowodowany jest sposobem wysyłki wiadomości z serwerów nadawcy.
Każdy serwer pocztowy, także nasz, posiada pewne limity ilości wiadomości przyjmowanych w danym czasie. Listy z serwera nadawcy najprawdopodobniej nie są w żaden sposób dzielone na partie, lecz wysyłane bez żadnych przerw. Gdy limit wiadomości dostarczanych na nasz serwer zostanie przekroczony, listy powinny być kolejkowane na serwerze nadawcy i dostarczane po kolei aż do ponownego wysycenia limitu.
W celu wyjaśnienia tej sytuacji administrator serwera powinien skontaktować się z naszym działem
Abuse na adres abuse@grupaonet.pl
---------------------------------------------------------
Pozdrawiamy,
BOK OnetPoczta
Ogólnie to robią cię w jajo. Na debilne reklamy zawsze znajdą miejsce ale żebyś dostał to czego oczekujesz to już nie. Na odpowiedź z maila mojangu masz bodajże 48 godzin. Polecam za wszelką cenę opuścić onet i przejść do np. outlook live lub gmail.
Ja tu widzę tylko jedną jeszcze opcje. Wyślij do mojang jeszcze raz o odzyskanie hasła. Potem do onetu napisz że oczekujesz listu z datą i godziną w której powinna byś wysłana. To już chyba jedyne rozwiązanie. Jak onet nie pomoże to nigdy listu nie dostaniesz.
p.s. Onet jest własnością Ringier Axel Springer (tych Niemców którzy na nas plują i w mediach oczerniają).
Dostałem odpowiedź od mojangu:
------------------------------------------
David S odpowiedział:
Cześć Arek,
Przepraszam za opóźnioną odpowiedź. Obecnie mamy do czynienia z dużym zaległościami.
Przykro nam, że masz problemy z kontem.
Abyśmy mogli Ci w tym pomóc, będziemy musieli zweryfikować Twoją własność konta za pomocą wykorzystanego kodu podarunkowego z pierwotnego zakupu. Jeśli sam nie kupiłeś kodu, poproś go, kto dał Ci kod, o pomoc w odzyskaniu kodu lub identyfikatora transakcji.
---------------------------------------------
Ciekawe skąd mam wziąć ID transakcji, skoro MC kupiłem 7lat temu a poczte czyściłem regularnie....
Co ja mam tera zrobić?
Chyba pozostaje czekać na rozwiązanie problemu z ich strony bo domyślam się że z banku też nic nie masz w historii. Ciekawe co to za zaległości tam mają i ile będą trwać.