MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Zostałem zbanowany na zawsze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick: dawid127
Nie byłem karany
Bardzo przepraszam że obrazilem jednego z graczy Waszego serwera. Napisałem do jednego z graczy "twój stary" i była to obraza. Chciałbym dostać unbana ponieważ dostałem bana na zawsze a poprostu lubię grać na Waszym serwerze.
Treść Bana:Obraza rodzica
Daj mi bana: McTrawaPL
serwer: mineserwer.pl
Cytat:Nie byłem karany
Czy aby na pewno? http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...37e0ff9111
za same wulgaryzmy.

Cytat:Bardzo przepraszam że obrazilem jednego z graczy Waszego serwera. Napisałem do jednego z graczy "twój stary" i była to obraza. Chciałbym dostać unbana ponieważ dostałem bana na zawsze a poprostu lubię grać na Waszym serwerze.
To nie zmienia faktu, że jesteś recydywistą w dodatku nikt nie ma "starego" tylko tatę gdybym był na miejscu tego gracza to ja bym sobie nie życzył aby ktoś tak pisał o moim tacie.
Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację poprawie się i nie będę już przeklinał, i tym bardziej mówił na kogoś tatę "stary" wiem że ten gracz mógł się poczuć przez to urażony i za to też przepraszam. Bardzo proszę o ostatnia szansę
(15-October-2018 15:40:37)dawid127 napisał(a): [ -> ]Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację poprawie się i nie będę już przeklinał, i tym bardziej mówił na kogoś tatę "stary" wiem że ten gracz mógł się poczuć przez to urażony i za to też przepraszam. Bardzo proszę o ostatnia szansę

Szkoda, że wcześniejsze kary jakoś zbytnio na ciebie nie zadziałały tylko dopiero ten ban.
Bardzo proszę o ostatnia szansę to już się nie powtórzy !

Bardzo proszę abyś mi zaufał nie będę nikogo na tym serwerze wyzywał ani przeklinał. Obiecuję Ci to

Już sobie wykupiłem unbana ale 20 zł w plecy ;/ No to mam nauczkę ...
Gracz kupił UB

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie