A więc jakiś tydzień temu przed tym jak pojechałem na wakacje dostałem perma za 'obraze admina' lecz kiedy napisałem post to on powiedział ze dostałem bana na 1dzień i teraz jak wróciłem nadal UB nie dostalem tylko mam w zamian kolejnego perma za nic.... BTW helper który mi dal bana to Camrakor_14. Jkbc to siedze na Tsie i czekam.
Ale admin napisał że nie zasługuje na unbana za ten 1 dzień bo potem pytałem czy nie mógłbyś dać ub a tak pozatym skoro miałbym mieć perma to dlaczego pisałby żebym szukał innego serwera?
Napisał takie coś A na unbana nie zasłużyłeś, naucz się trochę kultury jeśli nie potrafisz się zachować to zmień serwer bo takiego zachowania tolerować nie zamierzamy. Pomocnik postąpił słusznie.
A więc skoro mi pisze że jeżeli sie nie umiem zachować to mam zmienić serwer to czyli że nie miał na myśli że mam mieć perma
To jak będzie?
To nie była ani obraza ponocnika ani nic za co warto bylo by dawac bana na zawsze ale jako ze prawie wszyscy pomocnicy to ksiezniczki do ktorych nie moza pyskowac to leca bany
Dobra, masz tego ub, ale pamiętaj następnym razem nawet się nie wypowiem w podobnej sytuacji, związanej z tobą.
Dziękuje możesz już zamknąć.