Siema nie grałem z 2lata w mc chcialem sobie popykać na waszym serwerze a tutaj mi pisze ze złe hasło zawsze miałem takie samo (rok temu kupiłem premke) Czy dało by sie zresetować hasło ? Prosze o odpowiedz
(12-October-2018 17:13:23)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
Dla ciebie pkt 3.
mam ten problem i czekam 3 dzień za odpowiedzią. Kto to sprawdza i czemu tak wolno. W moim przypadku na koncie nie miałem nawet żelaznego kilofa raczej. konto puste a cisza na emailu ;/
(12-October-2018 23:23:29)Zientula napisał(a): [ -> ]mam ten problem i czekam 3 dzień za odpowiedzią. Kto to sprawdza i czemu tak wolno. W moim przypadku na koncie nie miałem nawet żelaznego kilofa raczej. konto puste a cisza na emailu ;/
Na Emaile odpowiada Wlasciciel - SzybkiBanan, a nie jakiś bot co ci odpowie w 2-3 sekundy... Pozostaje ci nic innego, jak cierpliwe czekanie na odpowiedź ze strony Banana

Czy jeśli zrobię mk i w trakcie czekania na odzyskanie konta będę na nim grać to coś mi grozi? Chodzi o to że potem przerzucę itemy z mk na główne a po prostu w trakcie oczekiwania na odzyskanie konta będę zarabiał tymczasowym kontem. Chodzi o itemy potrzebne do budowy i narzędzia. Nie mam na celu nic nieuczciwego względem innych (cheaty, oszustwa) tylko wcześniejszą grę pomijając nawet standardowe zasoby jakie dostaje się na wyspie z mk. Wszystko legal i z uprzedzeniem żeby nie było zastrzeżeń. Mi to będzie nawet na rękę potem na premce z lotem sobie zacznę budować.