MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] t
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Bluudy
[b]Jesteś recydywistą?: nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: bo bilem sobie potwory i nagle dostalem bana za cheaty
[b]Treść Bana: cheaty
[b]Osoba banująca: MrManga
[b]Serwer: Betrpg.pl
Witaj.
Powód bana znajdziesz tutaj --> http://bestrpg.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany

Wyjaśnię krótko i na temat za co otrzymałeś bana - grając na serwerze dostałem zgłoszenie w prywatnej wiadomości od pewnego gracza, który podejrzewał Ciebie o cheaty, więc postanowiłem to sprawdzić. W momencie gdy przyszedłem na expowisko lvl. 5 biłeś moby z bardzo dużej odległości i na dodatek przez krótki okres czasu biłeś kilka mobów jednocześnie (zarówno te, które były przed Tobą jak i również za Tobą).

Dodatkowo odniosę się do regulaminu, który radzę Tobie przeczytać (cały regulamin znajdziesz tutaj --> http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w) :

Cytat:§1 Ogolne zasady:
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze:
8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders.
10.Administracja ma prawo kontrolowania gry na serwerze, a w szczególności pilnowania przestrzegania wszelkich punktów regulaminu.

Prośbę o UB odrzucam
Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie