MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: AC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, przychodzę z propozycją wyłączenia bądź przemodelowania AC, ponieważ wywala on z serwera podczas normalnej klepy (nawet z nogami, bądź 2 razy wywaliło mnie za fly'a bo skakałem po skrzynkach na działce) nie było by to aż takie irytujące gdyby nie to, że podczas klepy gdy wyszli tracę wszystkie ity. Wielu graczy się na to skarżylo, A ja niejednokrotnie straciłem bardzo dobre eq I nie chodzi mi o to diamentowe dostępne w skrzynkach tylko protection 3 w górę. Zbierałem tyle na seta 5 wyszedłem z nim dzisiaj i wywalił mnie AC na szczęście mower złapał prawie wszystko. Dlatego narazie mało osób wychodzi w swoim najlepszym eq tylko tym ogólnodostępnym w skrzynkach, ponieważ boja się utraty EQ. Moja propozycja jest taka, aby AC powiadamiało administrację, A nie wywołało z serwera. Tyle odemnie I pozdrawiam.
to z trawa musicie gadac aby podjal decyzje.
No to ostateczna decyzja jaka może być to usunąć stary AntyCheat i zostawić ten nowy.
Przekierowanie