Witam Mam mały problem z Usługą SMS dokładnie gdy Próbuję zamówić usługę Mam Problem że "Błąd Wysłania" Mam Wystarczającą ilość Pieniędzy Na Koncie i wpisałem treść oraz numer Poprawnie nwm czy to Błąd po mojej stronie czy nie? bo wszystko zrobiłem poprawnie
Jaką usługę próbujesz zakupić?
Na ms 20k na wvsp2 :/ może to zależy od usługi
To jeśli próbujesz zakupić te 20k za pomocą SMS, a masz 30,75zł i ci wysyła taką wiadomość to zapewne:
a) masz zablokowane takie sms
b) zasięg [nie raz tak miałem]
@up
na a) napewno nie, bo z tego telefonu już wielokrotnie wysyłałem sms'y na uslugi i nic w nim nie zmieniałem
b) brak zasięgu.. spróbować w innym miejscu np na dworze wysłać może nie zaszkodzi a moze się uda
@edit nope, nic to nie dało {Mam Zasięg}
Zrezygnowałem z Prób Zakupienia 20k na wvsp2 a spróbowałem kupic miecz Dusz na WD i dziwne bo jakoś miecz udało mi się kupić a 20k nie może to jakiś problem z tą usługą?
Wiesz co, kiedyś miałem podobny problem. Próbowałem kupić bodajże vortexa na w vs p2.
Zasięg był, kwota na koncie wystarczająca, SMSy premium odblokowane - nic, nadal nie mogłem tego kupić.
Po kilku dniach udało się dokonać zakupu. Może poczekaj, tak jak ja i spróbujesz jeszcze raz.
@up spróbuje potem sobie kupić 20k na wvsp2 chociaż nwm czy może zamiast grać na wvsp może zacznę na WD bo tam jest wieksza pewność że nie zniknie niedlugo. {bo jednak wiadomo, wvsp2 też się wkoncu skończy.}
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!