MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: matejo94
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: matejo94
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Witam. Chciałbym się podzielić niesamowitą ignorancją na waszych serwerach, mianowicie przez Agiooshyy i Dackelową. Najpierw zaczęło się od używania skrótu "kur" oznaczający "kurcze". Dostałem na 10 minut przez Dackelową muta. Tłumaczyłem się przez /helpop wyraźnie, najpierw pytając dlaczego dostałem mute, potem się tłumaczyłem że ten skrót "kur" oznacza "kurczę", aż... dostałem bana na godzinę za... spam na /helpop!!! Proszę mi powiedzieć... jaki spam?! Ja nawet nie spamowałem ale mówiłem że "kur" to po prostu "kurczę" i nawet wulgarnie nie umiem się wyrażać!!! Kiedyś ten serwer był dobry a teraz coś się pogarsza wraz z nową administracją...
Treść Bana: spam na /helpop (yhym na pewno -_-)
Osoba banująca: Agiooshyy
Serwer: MineFox.pl
Hej,
Na tę chwilę nie masz żadnego bana, a jeśli chodzi o powód "spam na /helpop":
Helpop służy do zgłaszania graczy/problemów do administracji. Nie do rozmawiania, a wręcz lekkiego obrażania. Jeśli uważałeś, że mute był bezpodstawny, trzeba było przyjść na centrum pomocy minecraft (ts.minefox.pl) i grzecznie wyjaśnić z Dackelową dlaczego tak uważasz.
Po pierwsze - nie mam mikrofonu dobrego
Po drugie - zgłaszałem problem - mianowicie na temat /muta wyjaśniając grzecznie z Dackelową, po czym otrzymałem 1-godzinnego bana
Po trzecie - ban i się zakończył zanim ty pisałeś więc sprawa do zamknięcia.

Pozdrawiam Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie