MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Fortece i inne...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No hejciaaa

Przyszedłem z problemem irytującym WIELU WIELU WIELU graczy grających na wd.
A inaczej - https://zapodaj.net/c5a7834f94557.png.html
https://zapodaj.net/575184deebfeb.png.html
https://zapodaj.net/ac4d41244ba5f.png.html

Z tych "fortec" nie da się wyjść, graczom z drużyny przeciwnej i graczom z swojego teamu, przez co wiele graczy umiera i tracą cenne itemy. Proponuję, żeby w bazie i 10 kratek od niej, nie można byłoby budować.

Oczywiście i tak znajdą się gracze, którzy będą to robili, więc można wprowadzić karanie za takie coś.

Jest to tylko i włącznie moja propozycja. Swoją opinię można zostawiać tam na dole. Wink

Pozdrawiam Magic.
Nie rozumiem cię, jest to normalne wykorzystywanie klasy budowniczy Big Grin
(29-September-2018 12:41:39)MackoNafide napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem cię, jest to normalne wykorzystywanie klasy budowniczy Big Grin

To "wykorzystywanie" jest denerwujące i żałosne, a szczególnie z WEŁNY, której nie da się zniszczyć.
Da się zniszczyć wełnę za pomocą nożyc Tongue
Żałosne mówisz, a według ciebie bieganie non stop na flashu jest już normalne?
@up myślisz, że takie fortece budowane 200 kratek do góry, żeby gracz nie mógł uciec vortexem jest normalne? To jest pewnego rodzaju blokowanie wykorzystania przedmiotu, bo do czego służy vortex jak nie do ucieczki? Naprawdę, jeśli myślisz że takie fortece są normalne to jesteś po prostu śmieszny.
Nie wiem ludzie co wy macie do tych fortecy ja osobiście jeszcze nie spotkałem się z fortecą na 200 kratek w górę, A gram na WD od samego początku, teraz te zabudowania baz są I tak słabe. Gdybyście grali kiedyś co można było robić mury ze złota to byście wiedzieli co to prawdziwa forteca. Moim zdaniem pomysł bezsensu.
Fortece służą do obrony bazy... Zniszczenie dwóch bloków żeby sobie przejść z/do bazy to żaden problem. Nigdy nie widziałem fortec na 200 kratek, chyba chciałeś napisać 20. Zawsze można ominąć tą fortecę podbudowując się obok przepaści, zrobić schody, podbudować się do góry, Vortex też do tego służy. Klasa Budowniczy w końcu została do tego stworzona, może od razu wszystkie klasy trzeba skasować bo każda utrudnia grę przeciwnym drużynom, a przecież w końcu o to chodzi.
Cytat:Z tych "fortec" nie da się wyjść, graczom z drużyny przeciwnej i graczom z swojego teamu, przez co wiele graczy umiera i tracą cenne itemy.

Szczerzę mówiąc o tych twoich fortecach to chyba jakaś kpina na każdym screenie doliczyłem się co najmniej 3 wejścia.

W porównaniu do mojej ekipy budowlanej ^^ to byś znalazł tylko jedno wejście z żelaznych drzwi na guziczka i z dołem pod drzwiami byś za szybko nie wyszedł murek wykonany z wełny i obsa na prawie 70 kratek z wyż i z podłogą z wełny od środka na rundę znajdy wały się tylko nie liczni farciaże co udało się zbiec z takiej klateczki Angel i takie mury można by było nazwać zaporą i takie coś bym nazwał majstersztyk Tongue
A te umieranie i tracenie itemów to jest tzw. odpowiedzi na koxów co wejdą a już do bazy ale za szybko nie wyjdą Big Grin jak i również na takich łobuzach co mają zamiar nieco uszczuplić życie w kamieniu.

A jak macie problem z niszczeniem niektórych bloków radził bym wam się nieco bardziej zaznajomić z MC a nie narzekać Dodgy bo każdy blok idzie zniszczyć no może poza skałą macierzystą Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie