Cześć, dzisiaj podczas happy hour zdecydowałem się zabić bossa (
Władcę Śmierci) na 75 expowisku, po jego zabiciu otrzymałem niewyobrażalnie dużą ilość expa, czyli 50269, kiedy gracz HeX na expowisku 85 dostaje za bossa zaledwie 14k, screen:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=46F4
Większość graczy uważa, że to jest bug i też jestem tego samego zdania. Proszę o jak najszybsze naprawienie tego, jeśli naprawdę jest to uznawane za buga
moim zdaniem to też bug. Wystarczyłoby wtedy kilka razy zabić bossa (no może kilkadziesiąt) i lvl wbity. Wyjątkiem jest tu taka sytuacja, w której zespawnienie takiego bossa nie byłoby takie proste, wtedy miałoby to sens.
PS. nie mogę się doczekać co powue manga jak zobaczy na czacie 'mrmangolas'

No tak trochę na buga to wygląda bo ten boss na 85 to trochę śmiech na sali. Raz mało expa a dwa itemy to już wgl żart xD Przy dobrej sprawie idzie zarobić z niego ze 2.5k Tych bossów o ile się nie mylę to zabiłem już 6-7 i ani razu nie dropnąłem z niego tego oka do wymiany na gemy xD.. Miałem to oko ale było z bossa na exp 80 o ile dobrze pamiętam. Tak więc ten exp powinien iść do wyważenia i sprawdziłbym jeszcze ten z bossa na 80 bo wydaje mi się, że więcej się dostaje też jak z tego z 85.
nie ma tu buga za bossa - oba dodaja zblizona wartosc expa:
WLADCA SMIERCI
otrzymamy:
od 23500 do 26000 EXP
natomiast za
Krola Mrocznych Jezdziecow
otrzymamy:
od 23300 do 27350 EXP
należy pamiętać że jeśli masz vipa + happy hours + anihilusy to twój mnożnik expa może wzrosnąć o dodatkowe 100%
W efekcie czego dostaniesz nawet ponad 50K exp za bossa