Witam.
Stworzyłem ten temat gdyż uważam, że nie pilnujecie trybu Creative.
W regulaminie pisze, że NIE WOLNO przeklinać. A na Creative? Nic.
Pilnujcie bardziej tego trybu.
Za ewentualne błędy przepraszam.
Na creative każda działka ma oddzielny chat.
(17-August-2015 16:15:46)Tesaszuu napisał(a): [ -> ]Na creative każda działka ma oddzielny chat.
Tesasz
na jakim serwie i creativie (np. na mineserwer są trzy)
Śmiech na sali.
Pomocnicy grają na creative- "Żal, pomocnicy zamiast pilnować cheaterów stawiają kloce na krijejtiw!"
Pomocnicy NIE grają na creative- "Żal, pomocnicy zamiast pilnować chatu na krijejtiw siedzą na survie"
Ja często przesiaduję na Creative (Och Tak!), no ale też wolę sobie pobudować, a jak ktoś widzi, że jestem to się teleportuje i mu odpowiadam na pytania itp.
Co do pilnowania chatu, no to jak powiedział Tesasz, każda ma oddzielny chat.
Rozumiem że wstyd wam trochę grać creative. lamaxdgg to ja na ciebie nie natrafiam (mówi się trudno), Innych pomocników widziałam tylko gdy wchodzili 5 sekund i nie ma. Ja gram jedynie rano/popołudniu. Wchodzicie wieczorami?
@Up jaki serwer? (jeżeli mineserwer podaj numer/nazwę serwera) 1 creative = normalny
2. creative = zamkowy 3. creative = china creative
Są inne ważniejsze tryby, survival, wd, w vs p, jail, skywar gdzie gracze mogą cheatować, reklamować coś. Jeśli przeklinają gracze to dlaczego nie napiszesz skargi ? Tak trudno zrobić screenshota i wrzucic tutaj ?
(18-August-2015 16:30:10)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Są inne ważniejsze tryby, survival, wd, w vs p, jail, skywar gdzie gracze mogą cheatować, reklamować coś. Jeśli przeklinają gracze to dlaczego nie napiszesz skargi ? Tak trudno zrobić screenshota i wrzucic tutaj ?
Niektórzy nie wiedzą gdzie są pliki ssów i jak zrobić ss.
SS robi się za pomocą przycisku F2
SS zrobiony jest i trzeba teraz iść do "Uruchom" wpisać %APPDATA% i poszukać foldera .minecraft
W folderze .minecraft poszukajcie screenshots i macie swoje dowody
@up thx nie wiedziałem jak wrzucić ss'a
//edit zamknijcie bo S P A M '-'