MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Urodziny cierpienia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
URODZINY CIERPIENIA!

Życzę Ci:
pieniędzy
zdrowia
szczęścia
itp, itd...

STO LAT
Wszystkiego Najlepszego! Wink
[Obrazek: tenor.gif?itemid=5085116]
Czy to wątek ironiczny :>

Cierpienia nikt nie zna, tak samo jak 5000 innych użytkowników forum, moim zdaniem bezsensu jest robienie takich tematów, od składania życzeń powinien być jeden duży temat który nie bałaganiłby tyle i wszystko byłoby w jednym wątku, taka jest moja opinia Tongue

Sto lat tak na marginesie już
Sto Lat Osobo której Nie Znam XD
No dobra, dobra... sto lat, sto lat, ale popieram Camrakora, bo ma rację. Jaki sens ma wątek urodzinowy randomowego usera, który ostatnio na forum był prawie 2 lata temu i ma zerowe statystyki, nie wliczając dzisiejszej repki MrMangi, która moim zdaniem ma taki sam sens jak ten wątek.
Pisząc to pomijam tłumaczenia "z grzeczności", "z chęci bycia dobrym" itp., bo jakoś nie widzę takiego zainteresowania setkami innych.
Tak to wątek ironiczny by wszystkim pokazać jak głupie jest składanie komuś życzeń poprzez wątek.

W kwestii osobnego wątku, raz zrobiłem taki wątek (urodziny Ancorma, czy coś takiego) i napisałem tam że każdy może tam składać życzenia.
Temat został zamknięty, nie wiem nawet z jakiego powodu.
http://mineserwer.pl/Temat-URODZINY-Anco...t=URODZINY
(24-September-2018 16:07:18)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Czy to wątek ironiczny :>

Cierpienia nikt nie zna, tak samo jak 5000 innych użytkowników forum, moim zdaniem bezsensu jest robienie takich tematów, od składania życzeń powinien być jeden duży temat który nie bałaganiłby tyle i wszystko byłoby w jednym wątku, taka jest moja opinia Tongue

Sto lat tak na marginesie już
Ale na koniec dodałeś życzenia, aby nie było że nie trzymasz się tematu Smile
Osobiście do składania życzeń urodzinowych nic nie mam, z reguły staram się je składać "osobiście" a nie w takiej formie. Tym bardziej, że niektórzy autorzy życzeń nie mieli prawie w ogóle kontaktu z jubilatem, ale piszą żeby napisać Smile
Ale nicki odmieniamy, nikt nie pisze: "Urodziny Piotrovsky", tylko "Urodziny Piotrovskiego". W tym przypadku będzie: "Urodziny Cierpinii" Smile
Najlepszego!
Najlepszego! XD (~84 lata cierpienia przed nim xd)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie