Co mam zrobić jak kupiłem rzeczy na mineserwer za 200 zł (100% nie da się z tym nic zrobić wiem to poprostu ale może coś zrobisz) bo super mi sie podoba ten tryb RPG 1.7.10 na live mi nie wierzyłeś banan to sprawdź sobie wydałem 200 zł i teraz naprawdę nie wiem co zrobić bo powiedziałeś że będzie zamykany może dałoby się przenieść chociaż trochę hajsu z tego kupiłem z 300k$ nie wiem nawet czy więcej i VIP'a
W jakim celu powstał ten wątek?
§5 Zasady użytkowników z kontem VIP/Rangą Specjalną i innymi usługami dodatkowymi
7. Administracja zastrzega sobie prawo do możliwości zamknięcia serwera co może wynikać z zapowiedzianej wcześniej nowej edycji serwera, bądź całkowitego usunięcia trybu wynikającego z braku zainteresowania/aktywności. Graczowi w takiej sytuacji nie przysługuje zwrot pieniędzy za zamówione usługi
Napisałeś troche niezrozumiale, przypuszczam, że chodzi o zamknięcie trybu.
Na początek na RPG nie wydałeś 200 tylko 140 i na dodatek poprzez sms więc w efekcie serwer zarobił dzięki tobie około 45zł~
RPG może jeszcze przetrwać długie miesiace na pewno nie bedzie rozwijany, zreszta już od dobrego roku nic tam nie powstało, dlatego mało kto tam gra, tryb czeka na swojego następce. I nie wiem czego ma sie tyczyć ten wątek skoro hajs który tam zamówiłeś już dawno wydałeś ;s
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.