MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] O klasach (obcy)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam drodzy ludzie (xD) a wiec mam sprawę o klasie obcy która dla wielu jest zbyt OP same znerfienie tej klasy zrównowarzyło tą klase propunuje tez cenne 20 k < ci którzy mieliby ta klase musieli doplacic 8 k .Jako nerf (obcego) dał bym np 200 bloków od nexa (druzny) .Bo tepanie kogos (np blue) z pod nexa (blue) moze zrobic wiele i moze dac czas do niszczenia kamyka wrogowi. Dziękuje za wysluchanie
Pomysł dobry jakbyś nie napisał o tej zapłacie 8k jak ktoś już ma obcego. Bez zapłaty 8k pomysł jest dobry.
200 kratek od nexusa? Czy Ty wiesz ile to w ogóle jest?
20k nawet Skorpion nie kosztuje.

Nie uważam, że klasa Obcy jest zbyt OP. Teleport często się buguje a w samego przeciwnika jest dość trudno trafić perłą. 12k to całkiem rozsądna cena jak za Obcego. I tak już cena została podwyższona z 8k do 12k.
Pisałem o tym wątek już, Banan napisał, że klasa jest taka jaka miała być. Osobiście sam myślę, że zbyt pochopnie napisałem tamten wątek I po przemyśleniu stwierdzam, że ta klasa jest odpowiednio wyważona. Klasa warta swojej ceny pomaga w np ucieczce z bazy przeciwnika.
przynajmniej dac 4 god mod od tepniecia
Jestem razem z Ravcore i Zjarany12XD ciezko trafic perla ktora czasem totalnie znika z eq. A klasa zostala stworzona aby koxy w diax setach nie czuli sie tak pewnie stojąc przy kamieniu z all boskimi. Zeby wiedzieli ze moga przegrac.
Pozdrawiam
Idea odrzucona, zgodnie z sugestiami wypowiadających się klasa działa jak powinna.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie