MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] kradzież itemów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam, dzisiaj po zalogowaniu na serwer skyblock zauważyłam kradzież kilofa, siekiery , łopaty, butelek z lvl i pieniędzy. Można to jakoś rozwiązać?
"Administracja NIE ODPOWIADA za stracone itemy"
@up
No niby tak, ale nie można wszystkiego tak tłumaczyć..

@topic
Wpisz ./is team i zobacz kto jest na twojej wyspie, może masz jakąś niechcianą osobę.

Wpisz ./is settings i zobacz, czy nie masz włączonej możliwości otwierania skrzynek itd.

Możesz też zwrócić się do administracji na ts3 w celu sprawdzenia logowań na twoje konto. Na ten moment polecam zmienić hasło, bo możliwe, że jest zbyt proste i ktoś je poprostu zgadł.

Na przyszłość w wątku podaj swój nick na serwerze i serwer, na którym miało miejsce zdarzenie.
Jeżeli to był włam na konto polecam zmienić hasło aby uniknąć podobnych sytuacji.
Mam problem jak była edycja W VS P 1 ZAKUPIŁEM miecz pioruna vortex vipa profesje mag to wszystko prosze o danie mi tych itemów na W VS P 2 ALBO ODDANIE pieniędzy mój nick w grze GaserGTA
(15-October-2018 15:12:29)GaserGTA1 napisał(a): [ -> ]Mam problem jak była edycja W VS P 1 ZAKUPIŁEM miecz pioruna vortex vipa profesje mag to wszystko prosze o danie mi tych itemów na W VS P 2 ALBO ODDANIE pieniędzy mój nick w grze GaserGTA

Nie jesteś jedyną osobą, która straciła itemy bo tryb nie był już grywalny i musiał zostać usunięty, a oświecę cię że WvsP1 i WvsP2 to dwa różne tryby i te usługi, które kupiłeś na WvsP1 miałeś na zawsze do woli przez prawie 5 lat... I w regulaminie masz jasno napisane, że:

§5 Zasady użytkowników z kontem VIP/Rangą Specjalną i innymi usługami dodatkowymi
7. Administracja zastrzega sobie prawo do możliwości zamknięcia serwera co może wynikać z zapowiedzianej wcześniej nowej edycji serwera, bądź całkowitego usunięcia trybu wynikającego z braku zainteresowania/aktywności. Graczowi w takiej sytuacji nie przysługuje zwrot pieniędzy za zamówione usługi.[/b]

http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
A co jeżeli wczoraj odzyskałem konto
(15-October-2018 15:21:12)GaserGTA1 napisał(a): [ -> ]A co jeżeli wczoraj odzyskałem konto

Masz wszystko napisane w mojej wypowiedzi więc wystarczy poczytać ze zrozumieniem.

@topic: Sprawdź również czy wchodzisz na odpowiednim nicku czyli czy wielkość liter się zgadza.
Przekierowanie