wszedłem na serwer po jakimś czasie wyszedłem i gdy wszedłem ity które zdobyłem wcześniej znikły straciłem przez to miedzy innymi 2 granty odłam. i maczete 2 narzedzia naprawcze i około 30 głów triady prosze o naprawienie tego buga
nie tylko mi się to stało bo inni gracze też pisali na czacie że im ity znikły
to nie powoduje znikanie itów to cofa ity do stanu jaki był w piątek więc jeśli żadnych tych itów w piątek nie miałeś to puf znikły
Zweryfikowałem i wiem w czym problem - gdy byłem tydzień na urlopie chłopacy przygotowywali paintballa, notorycznie go backupując na testowym serwerze, z tym że na tym serwerze jest też brutal (jako jedyny z trybów MS dlatego tylko on ucierpiał) - w efekcie czego skończyło się miejsce na dysku czego efektem jest nadpisywanie się do zera plików nowo generowanych które nie korzystają z mysqla a znajdują się na dysku serwera np. eq, levele, pkt brutalnosci, kasa.
To to już jest że jak raz w roku człowiek na parę dni ma wolne to i może się coś wydarzyć - to się to wydarzy - zgodnie z prawem Murphy'ego;s
Gdybym był na miejscu pewnie bym zaradził, ale nie było takiej możliwości - baa nawet nikt mnie nie poinformował o problemie (chociażby z graczy na fb, problemy które zgłaszali ludzie na fb rozwiązywałem nawet podczas wakacji).
Aktualnie niewiele można przywrócić bo nie ma za bardzo z czego, dlatego pozostanie zrobic jedno z 2:
1) albo pozostawic stan obecny ( i tak kazdy ma lvl 0 /exp 0)
2) albo wyzerowac dzialki i zrobic szybka reedycje - szczescie w nieszczesciu ze ten NOWY brutal i tak istnial ze 2 tygodnie wiec nie jest to wielka strata. Przy reedycji kazdy kto zamowil $ czy pkt umiejetnosci w sms shopie dostanie je na nowo za darmo.
Przykro mi że zdarzyła się taka sytuacja ale niestety nie miałem na to wpływu, szczególnie gdy byłem na wakacjach 7500KM od polski ;s
Jeśli ktoś sie zrazi do brutala i zrezygnuje z dalszej gry na nim to wporządku pozostaje mi tylko przeprosić.
Dajcie znać które rozwiązanie bardziej was interesuje a wprowadze je jeszcze dziś.
Redycja jestem na nie lvl każdy kto chce se wbije od nowa to tylko napis przed nickiem edit: ale doceniam ci co zamuwili psc też dostaną na nowo ? Edit: zmieniam zdanie jestem na tak zachęci to może nowych graczy rób nową ede XDDD
Zrobione zresetowałem all i dodałem usługi tym którzy je zamówili ostatnio.
PKT Umiejętności + wszelkie zamówione dolary w ciągu ostatniego miesiaca wsszystkim zostały dodane na nowo.
Ity nadal znikają przed chwilą mi znikły żądam zwrotu
już naprawione. Nie znikają i zwrot dostałeś.