MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (PROPOZYCJA) granica strefy, chat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Otóż ostatnio w grze zaczęły denerwować 2 rzeczy - chat i strefa granicy. Miłego czytania Smile

1. Lepiej by było, żeby zrobić osobny chat dla potworów, a osobny dla wojowników, żeby wojownicy nie wiedzieli co piszą potwory i na odwrót. Dlaczego? Dlatego, że dzięki temu mogliby wojownicy razem ustalać jakiś plan, o którym nie wiedzieliby potwory, a potwory mogliby znaleźć jakieś przejście, o którym chcieliby poinformować innych, nie informując o nim wojowników. Myślę, że to dobry pomysł.

2. Druga propozycja jest związana z terenem zakażonym. Otóż tylko na jednej mapie jest widoczne ostrzeżenie przed strefą zakażoną, lecz na innych ich nie ma. Oczywiście wiem gdzie są, ale nie dokładnie i nie raz się zdarza, że wpadnę w tą strefę i mnie zabiją przez to potwory. Chodzi mi o to, aby zrobić jakąś linię, tabliczki itp, które by ostrzegały o wejściu na teren potworów. Też denerwuje mnie to, że strefa zakaźna nie jest tak jakby w linii prostej, tylko jest zaokrąglona. Czasami, jak idę w linii prostej, to wpadam w to coś.

Oceniajcie moje propozycje. Nq
dobry pomysl Wink
masz diaxa ;p
1. Spoko, np. mogłoby być tak że żeby napisać do wszystkich stawiamy na początku !
2. Też dobry pomysł
Pierwszy pomysł dobry, ale przecież jak jakiś wojownik by padł, mógłby zdradzić potworom ten plan Confused , ale na pewno by się to przydało i jeszcze to z wykrzyknikiem co pisał jakubek.

Ten drugi pomysł, baardzo by sie przydał, nigdy nie wiem gdzie jest ta strefa i ciągle w nią wchodzę (._.)
1.Nie pomyślałeś o msg ale pomysł dobry choć wojownicy zwykle gadają o wymianie eq itp a nie o układaniu planów.
2.Świetny pomysł przydała by się taka czerwona linia z wełny jak granica PvP na Sv.
Lepiej byłoby zrobić granicę z bloków netherowych, tak jak na nowej mapie, zachowałoby się nastrój itd.
1. Ok, sam nad tym myśłałem xd
2. Jak mówi @up, jeszcze dodać tabliczkę z ostrzeżeniem.
1. Dobry pomysł
2. Genialne bo często wchodzę w tę całą zakażoną strefęAngry
1. pomysł super a jak przed wiadomością ! to sie pisze na all tak jak na WD i na przykład enderman może powiedzieć o portalu.
2. też fajne ale ja już się w sumie nauczyłem gdzie jest strefa Tongue
Dobry Pomysł Łap Rep Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie