MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mapa Ateny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Czy mapa Ateny mogłaby zostac usunięta.
bo jest po prostu brzydka bez urazy
I bardzo dużo graczy jej nie cierpi.
Ateny są zbyt dużą mapą, oraz nie nadają się do gry.
Gra na Atenach może się przedłużać w nieskończoność ze względu na jej rozmiar @topic dobrze mówi, żeby usunąć tą mapę.
Coz jesli chodzi o sam design mapy jest on okej ale rzeczywiscie nie przypomina ona w zadnym stopniu Ateny tylko jakies kanalizacje sciekowe (Temu tez przez wiekszosc graczy mapa nazywana jest "Sciekami" lub "Kanalizacjami") Co do rozmiaru coz.. moze jest troche wieksza ale nie az tak bardzo. Po prostu ciezko jest sie po niej poruszac ze wzgledu na liczne dziury i uksztaltowanie terenu.

Podumowujac, zgadzam sie z tym ze mapa swoim wygladem nie dorownuje innym mapom, nie jest ani troche podobna do Aten a bardziej do miejskich kanalizacji.
Mapa faktycznie nie przypomina Aten, ale czy Karaiby wyglądają jak Karaiby? Nie.

Jeśli chodzi o rozmiar mapy - nie jest mała, ale duża też nie.

Poruszanie się po mapie faktycznie jest utrudnione, liczne dziury i "kanalizacje". Nie zauważyłem przedłużonych gier z powodu wielkości tej mapy, nie jest ona ogromna.

Jeśli mapa miałaby być usunięta, dobrze byłoby zastąpić Ateny np. mapką Sarum.
czy jest sens kasować mapy skoro i tak ich wybór jest uzależniony od graczy?
Według mnie mapa Ateny jest no porostu dla mnie to się wydaje zbyt duża mapa. Trudno jest się tam przedstawiać. Jak dla mnie to ta mapa jest warta usunięcia.
@Admin jak dla mnie mapa niepotrzebnie zajmuje miejsce na liście map do zagłosowania na start gry.
Dokładnie, a za Ateny na liście mapek mogłaby pojawić się pierwsza mapka WD (chyba) wieś.
Zgadzam się z AfkaMod wieś to była świetna mapa i fajnie by było gdyby ona wróciła.
Też jestem za usunięciem tej mapy. Ja chciałbym żeby powróciło np. Królestwo albo KrainaLodu
Stron: 1 2
Przekierowanie