MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Seboll__
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Seboll__
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Mam za dużo rzeczy do stracenia i lubię ten serwer c;
Treść Bana: Obraza rodzica
Osoba banująca: Agiooshyy
Serwer: Royalcraft.pl

Tak od siebie, wydaje mi się że "Mój stary" nie jest obrazą rodzica c; Dodgy
Po pierwsze, za obrazę rodzica zawsze był i jak na razie nadal jest perm. Każdego dotyczy regulamin i nie jest ważne jak długo grasz na serwerze i ile tam osiągnąłeś/ osiągnęłaś.
Oprócz tego, na naszym serwerze sformułowanie, którego użyłeś jest uznawane za nieodpowiednie, zwłaszcza dla rodzica, którego w zwykłych relacjach należy szanować.

Regulamin serwera:
§1 Ogolne zasady napisał(a):5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe czy rasistowskie.
§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze napisał(a):2.Zabrania się łamania zasad netykiety.

Odbanowanie odrzucone.

PS. Jeśli chcesz się odbanować poproś swojego tatę o wybaczenie.
Potwierdzam,
W logach aż roi się od wulgaryzmów, obrażania, wyzywania i insynuacji zarówno w stosunku do innych graczy jak i administracji.
Co innego gdyby było czysto to można pisać prośbę o UB, ale nie w takiej sytuacji gdy jest się w swoim ..... po same uszy.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie