Podczas spadania w przepaść można wpisać komendę /plecak, co pozwala na szybkie schowanie itemów. Gdy przeciwnik spada w przepaść np. poprzez zrzucenie skorpionem, zdąży schować nawet cały set, oczywiście jeśli ma VIP'a, co jest bardzo uciążliwe.
Proponuję zablokować tę komendę podczas spadania w przepaść, o ile jest taka możliwość.
Nie sprawdzałem, czy komenda działa podczas walki (gracze mówią, że tak) a jeśli jest, to przydałoby się ja zablokować również podczas walki.
Pozdrawiam,
Zjarany.
Skoro dla ,,was" taktyką jest wywalanie za mape skorpionem to czemu vip nie może sobie w pełni korzystać z tego co oferuje usługa ?
@up w 100% się z Tobą zgadzam skoro skorpion jest op to po co jeszcze go buffowac / pozatym Zjarany mogę cię zapewnić że schowanie chociaż
podstawowych boskich takich jak miecz rog i vortex podczas spadania jest z 10 razy trudniejsze niż zrzucenie kogoś skorpionen , wg mnie pomysł do \_/
Nie chodzi tylko o Skorpiona, a na przykład Barbarzyńcę, Ducha. Wiem, że łatwo otworzyć plecak i schować chociaż kilka itemów, szczególnie gdy ma się zbindowany przycisk na /plecak.
Dalej uwazam że mozna to podciągnąć pod taktykę tak jak ,,wy" to robcie ze skorpionem.
Oczywiście całość będzie odpowiadać jedynie tym którzy mają skorpiona . Według mnie skoro jest uprawnienie do plecaka to chyba jasne że można go używać. Bezpodstawne blokowanie go bo" to mi się nie podoba " jest totalnym bezsensem. Od razu można by usunąć plecak jak tak bardzo Ci on przeszkadza. Albo lepiej usunąć vipom możliwości z niego uzytkowania no bo mogą schować przedmioty co jest złe....
odrzucone, myślę że gracze podali wystarczające argumenty dlaczego ten pomysł jest kiepski.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!