MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:VP_GamerPleyPL
[b]Jesteś recydywistą?:Nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:bo lubie grac na tym serwerze zapłaciłem wam wczoraj 40 zl za boskie na WD i bardzo mi sie podoba serwer.
[b]Treść Bana:Brak Wspolpracy podczas Sprawdzania
[b]Osoba banująca:Jamakoshi2012
[b]Serwer:MineFox.pl

jak można to dodam parę slow
podczas sprawdzania miałem 3 min na podanie skype musiałem zainstalować i nie byłem dobry by koszystac z tego programu bo wole tsa jak napisalem na czacie w MC na trybie WD żeby się spytać jaki avatar ma jamakoshi2012 na skype to zapomniałem dać ! przed wiadomością żeby wszyscy widzieli tą wiadomość a nie tylko mój team jamakoshi2012 nie widział wiadomości i nie wiedział ze pobieram skype
potem zostałem zbanowany i po prostu na skype napisałem do tego 1 z brzegu na skype wiadomość nie wiedziałem czy to jamakoshi2012 i tak to był on potem mnie jeszcze sprawdził i w koszu zobaczył ze mam tam fluxa [cheat] zainstalowałem tego cheata by se po czitowac na cheatcrafcie albo na dragonie i innych serwerach gdzie nie kupowałem nic za kasę na minefoxie bym nie cheatował bo bym nie chciał stracić 40 zł i w ogóle bym nie cheatował na minefoxie DLACZEGO FLUX SIE ZNALAZł W KOSZU: bo dziś rano se zainstalowałem ale mi MC się nie odpalam jak wybrałem go jako wersje i go tam wrzuciłem [do kosza] i jamakoshi2012 myślał ze ja tego wcześniej używałem na WD

WIEM ŻE TO TYLKO MOJA WINA I W OGÓLE NIE POWINIENEM CZITOWAC ALE NO CHYBA JUŻ WIECIE ZE TEGO FLUXA NIE UŻYWAŁEM W OGÓLE BO MI SIĘ MC NIE ODPALAL

PROSIŁ BYM O UNBANA ALBO DAC NA 15 DNI JUŻ NIGDY NIE ZAINSTALUJE ŻADNEGO CHEATA Pozdrawiam WIKTOR
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNBAN-64590

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie