Hejaaaa,
Czysto informacyjnie - przez tydzień od jutra mnie nie będzie, dlatego przypominam każdemu że wszelkie zgłaszane problemy, bugi, etcera będą fixował po powrocie
No chyba że mnie zje rekin albo przytuli płaszczka, ale rekiny chyba nie lubią bananów myślę że przy Naszej aktualnej moderacji serwer nawet nie zauważy mojej nieobecności, po powrocie myśle że bedziemy mogli już odpalić kilka nowych trybów które są przy końcowych pracach. Postaram się czasem zaglądać na czat forum o ile będzie tam sprawny internet Tak więc do zobaczenia
Hmm skoro mowa o rekinach. Uwazaj na żarłacze tepogłowe. Sa tepe umysłowo ale najbardziej agresywne z rekinów.
Pokażesz palec dziabną rękę. Jesli wyjeżdzasz na tropiki weź gumiaki ochronią Ci przed zabójczymi osmiorniczkami które zabijają w ciągu 10 minut, O plaszczki to bym sie tam nie bal no chyba ze ci dziabną kolcem. Dlatego nie polecam sie z nimi bawić. Na lądzie moge być skopiony i węże dlatego też lepiej po niej nie chodz... ee wiesz co.. lepiej zostań w domu i jedz kebaby