MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Punkty za wygraną.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, kiedyś za wygraną były punkty które można było wymieniać na jakieś prezenty, niestety zostało to usunięte. Moje pytanie jest takie: Czy można było by zrobić coś z tych opcji
a)przywrócić to
b)zrobić tak żeby te punkty były naliczane na konto zwycięzców jako kille
c)to co powyżej tylko zamiast killi to kasa

Także proszę o podanie powodu usunięcia.
Kolego już ja o tym wspominałem raz w tym wątku i Szybki powiedział iż tak naprawdę nie dostajemy żadnych punktów mimo tego tekstu o punktach. Zostały one usunięte od razu po wejściu ekonomii na W vs P. Wcześniej punkty były ekonomią pierwotną, lecz po wprowadzeniu ekonomii zostały one zmienione na kille. Wg mnie 1 co należy zmienić to usunąć ten tekst o punktach za wygraną, ewentualnie zostawić go i wprowadzić jakiś bonus np. 2x większe obrażenia dla gracza (co by było głupie) lub 2x kille za zabicie 1 gracza (co nie wydaje mi się najlepszym pomysłem, bo kolesie z młotami, ostrzami wbiliby sobie ze 2 lub 3 lvle w 1 rundę) albo jakieś bonusowe efekty dla zwycięzców np. zwiększona szybkość lub skok (co tam wolicie, mogą być losowe jak chcecie), nawet jeśli ten pomysł by nie przeszedł, zawsze można by dodać jakieś bonusy. Co do kasy za to to jestem przeciw ponieważ, za dużo osób zarobiłoby na tym, zwłaszcza iż połowa graczy tam to kozaki. Przywrócić te skarby, nwm czy to ma sens skoro są już tu bronie specjalne i to za hajs a nie za SMS. Co do killi jestem tak samo jak z kasą za to. Przemyśl mniejsze bonusy które ułatwiłyby leciutko walkę a nie zarobki. W tej grze chodzi o to by honorowo przetrwać w obronie świątyni, nieważne jakim się jest, trzeba tam walczyć a nie tchórzyć i liczyć na los wygranej i dostać za to np. kasę. Jak chcesz o killach myśleć to idź se do Banana i go poproś o zwiększenie killi za zabite bossy no z pewnością ci to doda (tak na serio to nie)

Dodam od siebie iż zauważyłem 2 textury broni nie używane, więc w tym temacie http://mineserwer.pl/Temat-PROPOZYCJA-st...niej-klasy czekam na Szybkiego aby się wypowiedział o dalszym losie tych itów.

PS: ja wm po co taki wątek. Ludzie na takim czymś chcą zarobić, licząc na to iż większość da się w to wciągnąć a admini to wprowadzą, wtedy oni sobie koxić będą, o nie zapomnijcie o tym.
To była tylko moja propozycja. Naskoczyłeś na mnie jakbym coś złego zrobił.
to było stwierdzenie dziwię się dlaczego wy mój tok myślenia dziwnie odbieracie
@UP tak samo jak ty nasz Wink
Co do tematu to może na jakieś święta to dawać.
Cóż może było by warto ale czy to ma jakis sens?

Moze jakas kula ognia która podpala?

Nie wiem naprawde

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
@UP gratuluję odkopu!

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
@up2 ''Nie wiem naprawde'' Skoro nie wiesz to po co piszesz ?
Zamykam

[Obrazek: lopata.png].
Przekierowanie