MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Złote jabłka na W vs P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie dawno odkryłem buga na W vs P. Dotyczy on jabłek: mianowicie gdy ktoś zdobędzie jabłko z liści drzewa może iść do kopalni nakopać złota i zrobić złote jabłko! N.p. taki bóg ma ostrze zbawienia to niszczy liście itd aż zrobi koxa. Co więcej jak ktoś ma efekt absorbacji mimo że niebieskie serduszka mu się skończyły to jak zje zwykłem złote jabłko lub koxa to mu się wszystkie odnowią!
Proszę o naprawę buga gdyż wtedy niektórzy wojownicy mogli by być zbyt silni.
Admini nie zrobią wszystkiego tak szybko,ale dobrze że zgłaszasz.
W moim poradniku wspomniałem o tym sposobie i nikt się nie czepił. Nie, to nie bug mało kto o tym myśli. Tak przynajmniej mi się wydaje. To sposób ułatwiający grę ale raczej 10 koxów gracze nie będą robić bo za długo. A chwilowa regeneracja i niebieskie serduszka nie zrobią dużej krzywdy graczom. Nie pasuje Ci to sam zrób coś takiego!
ty wiesz jaki słaby drop jabłek jest??? n.p. taki bóg zje eliksir straci serca zje jabłko to mu sie wszystkie odnowią!
Z kim Ty piszesz? Z samym sobą?!? Najpierw zgłaszasz a potem że słaby drop.
to było do ciebie -_-
No trudno, "bug" jak mi się wydaje jest specjalny! Myślisz, ze Banan nie pomyślał by o koxach i jabłkach tworząc ten tryb?
Ale banan chyba uniemożliwił robienie koxów Tongue
tego nie sprawdziłem ale zwykłe złote jabłko można zrobić bez problemu
Myśle że można to robić duzo czasu to zajmuje i nie daje duzych efektów mozna. Zamknac

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
Stron: 1 2
Przekierowanie