MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ponownie wejście na konto VeVera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry ktoś po raz 3 wszedł na moje konto teraz nie podawałam żadnych haseł nikomu jak to możliwe zmieniałam haslo 3 razy a ten ktoś od tak wszedł weszłam na forum zgłosić jednego gracza i ktoś nagle wbił na moje konto Pomocy ;/ mam email laura.mirosz@o2.pl dodałam email gdyż admin mi go usunął jak prosiłam co mam zrobić jeżeli ta osoba co weszła zna moje hasło z nikąd ? Jeśli się da proszę o pomoc

(07-September-2018 15:46:35)VeVera napisał(a): [ -> ]Dzień dobry ktoś po raz 3 wszedł na moje konto teraz nie podawałam żadnych haseł nikomu jak to możliwe zmieniałam haslo 3 razy a ten ktoś od tak wszedł weszłam na forum zgłosić jednego gracza i ktoś nagle wbił na moje konto Pomocy ;/ mam email laura.mirosz@o2.pl dodałam email gdyż admin mi go usunął jak prosiłam co mam zrobić jeżeli ta osoba co weszła zna moje hasło z nikąd ? Jeśli się da proszę o pomoc

wczoraj też ktoś wszedł na moje konto około godziny 17-18 o tej porze mnie nie było dowiedziałam się od graczy którzyto widzieli
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami

i nie, nie ma innych opcji odzyskania hasła
(07-September-2018 15:58:28)Macieyek napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami

i nie, nie ma innych opcji odzyskania hasła
nie chodzi mi o odzyskanie konta tylko kto na nie wszedł o tej porze bo np ja byłam w tym czasie AFK a iten odzyskać hasło mogę gdyż mam niezmieniony email
@topic najlepiej po prostu ustawić trudne hasło (np. kombinację małych i dużych liter oraz cyfr) albo chociaż pozmieniac litery na cyfry w zwykłych wyrazach (np. mineserwer jako m1n3s3rw3r).
(07-September-2018 17:02:39)Melanedi napisał(a): [ -> ]@topic najlepiej po prostu ustawić trudne hasło (np. kombinację małych i dużych liter oraz cyfr) albo chociaż pozmieniac litery na cyfry w zwykłych wyrazach (np. mineserwer jako m1n3s3rw3r).

spróbuję thx za poradę
Przekierowanie