07-September-2018, 15:46:35
Dzień dobry ktoś po raz 3 wszedł na moje konto teraz nie podawałam żadnych haseł nikomu jak to możliwe zmieniałam haslo 3 razy a ten ktoś od tak wszedł weszłam na forum zgłosić jednego gracza i ktoś nagle wbił na moje konto Pomocy ;/ mam email laura.mirosz@o2.pl dodałam email gdyż admin mi go usunął jak prosiłam co mam zrobić jeżeli ta osoba co weszła zna moje hasło z nikąd ? Jeśli się da proszę o pomoc
wczoraj też ktoś wszedł na moje konto około godziny 17-18 o tej porze mnie nie było dowiedziałam się od graczy którzyto widzieli
(07-September-2018 15:46:35)VeVera napisał(a): [ -> ]Dzień dobry ktoś po raz 3 wszedł na moje konto teraz nie podawałam żadnych haseł nikomu jak to możliwe zmieniałam haslo 3 razy a ten ktoś od tak wszedł weszłam na forum zgłosić jednego gracza i ktoś nagle wbił na moje konto Pomocy ;/ mam email laura.mirosz@o2.pl dodałam email gdyż admin mi go usunął jak prosiłam co mam zrobić jeżeli ta osoba co weszła zna moje hasło z nikąd ? Jeśli się da proszę o pomoc
wczoraj też ktoś wszedł na moje konto około godziny 17-18 o tej porze mnie nie było dowiedziałam się od graczy którzyto widzieli