MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brak możliwości usuwania graczy z gangu .
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem aktualnie Szefem gangu NICE.
Gdy dziś około 15 chciałem usunąć jednego z członków mojego gangu, po wpisaniu odpowiedniej komendy /gang wyrzuc <nick> po mimo pojawieniu się na chacie, że ten gracz został usunięty, nadal po wpisaniu /gang czlonkowie nice wyskakiwało, że nadal jest w gangu (mam screen, ale niestety nie potrafię go tutaj dodać).
Po mimo kilkukrotnego wpisywania tej komendy gracz nadal był w gangu.
Na wszelki wypadek wszedłem na lobby i wróciłem na tryb, ale to również nie pomogło.
Mam nadzieje, że nie będzie to trudne do naprawienia.
PS. usuwałem gracza z 1 literą pisaną mała (np. piotr), a na chacie wyskakiwał jego nick tylko z dużej litery (np. Piotr), więc może to tego wina.
milo1717 napisał(a):(mam screen, ale niestety nie potrafię go tutaj dodać)
Zdjęcie możesz wrzucić na serwerowy link do uploadowania zdjęć:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/index.php
-> Po wysłaniu pojawi się link poniżej do miniatury.

A próbowałeś napisać każdą literę tak jak ta osoba ma w nicku?
Jak np. jest nick "BooNss" to czy ty napisałeś tak samo bez małych i dużych liter pozmienianych w nicku ("BooNss").

Prawdopodobnie osoba mogła zostać usunięta, ale to teraz kwestia czasu żeby został usunięty nick pod komendą /gang czlonkowie nice

W sumie kiedyś widziałem podobny problem na real life, ale został on naprawiony.
sprobuj ponownie w dniu jutrzejszym (po restarcie serwera) ulepszylem plugin na gangi.
BooNss juz wiem jak dodawac screenshoty
Ps. Wpisalem znow komende /gang wyrzuc fiji i nadal niedziala : 20:48 05.09.2018
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/?pm=BKWD
Ale banan napisał, że masz spróbować jutro.
milo1717 napisał(a):Wpisalem znow komende /gang wyrzuc fiji i nadal niedziala : 20:48 05.09.2018
Może to dlatego że gracz nie był Online?
Jeśli będzie online to napisz tą komendę.
---
Jak to wcześniej robiłeś i nie działało to pomyślę co byś mógł jeszcze zrobić...
@up
to nie ma znaczenia

@temat pisałem że masz zrobić to jutro, wiec juz mozesz testowac - teraz powinno smigac jak nalezy.
dzieki, juz dziala, moze za szybko wpisalem
ps. BooNss nie wejdzie, bo jak patrzalem w archiwum z prosb o unbana to ma bana teraz xd

Banan czy inny admin mozna juz zamknac ten watek Wink
super =)
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie