MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Bug] Przedmioty startowe klas
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Jak wiadomo, prawie każda klasa posiada swoje przedmioty startowe, których nie jesteśmy w stanie wyrzucić.
Gdy mamy klasę, która posiada takie przedmioty, a następnie wylogujemy się podczas walki, wypadną z nas nasze przedmioty z klasy, a osoba która je podniesie nie jest w stanie ich ani wyrzucić ani użyć. Może pozbyć się ich jedynie poprzez śmierć. Przez to, gdy mamy jakieś dobre ity i zabicie się jest problematyczne, takie przedmioty zapychają nasz eq i na większą skalę jest to bardzo uciążliwe.
Nie tylko uciążliwe, ale czasem także pomocne. Jeśli zabijemy osobę, która grała klasą obcy, wyleci enderperła, która jest pomocna a w sklepie dość droga. Z tego co zauważyłem, przedmioty klas wylatują z Obcego i Skorpiona.
z nurka też i innych :0
@Refresh
Daj screena przykładowych itemów których dotyczy problem.
https://youtu.be/t4UyqL8HmK4
(Moment 17:00 na filmie)
W tym przypadku akurat pokazałem, że po zabiciu typa który wylogował się podczas walki i był Skorpionem, otrzymałem jego gwiazdę której nie mogłem ani użyć ani wyrzucić. Po prostu zapychała mi eq.
Naprawione, harpuny juz nie powinny wypadać. Jeśli pojawi się więcej przedmiotów które trezba zablokować to proszę je zgłaszać Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie