MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN Jan180
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Jan180
Jesteś recydywistą?: nie wiem niby jest cos na mnie na mineserwer/bany ale ja tam nic nie zrobiłem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Policjant mnie zbanowal a ja do niego dzwoniłem i pisałem na skype i w minecraft proszę aby mnie sprawdzil i date kiedy ja pisałem do niego.
Treść Bana: brak wspolpracy
Osoba banująca: zielon1232
Serwer: minesewer

zielon1232 sprawć date bana i kiedy ja pisałem na skype. Ja to Szymon Bojanek
1. Pisałeś do mnie na skype. Przejrzałem całego skype i nigdzie nie ma, ani Twojego nicku na skype który podałeś, ani nigdzie że do mnie pisałeś bądź dzwoniłeś.
2.
Cytat:Jesteś recydywistą?: nie wiem niby jest cos na mnie na mineserwer/bany ale ja tam nic nie zrobiłem.
Coś tam? Jak widać już wcześniej miałeś bana za brak współpracy. Ban za współprace z cheaterami. Faktycznie nic nie zrobiłeś. Kłamstwa kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa. Na Twoim miejscu bym się wstydził. A i tak jeszcze na marginesie. Po napisaniu Ci regułki o sprawdzaniu, nie było u Ciebie widać żadnego zainteresowania tym. Biegałeś po schodach, biłeś się z innymi graczami. Więc wątpię że w trakcie tego "zachowania" zdążyłbyś mnie znaleźć na skypie + zadzwonić i pisać do mnie.
Prośbę o ub odrzucam. Miłego dnia.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie