[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Masterskyy
[b]Jesteś recydywistą?:Nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Poniewaz dostalem bana nieslusznie, nie mialem zadnych wspomagaczy, a pozatym gralem na wersji 1.8.8 BlazingPack, wiec jak moglem miec wspomagaczee?
[b]Treść Bana:Wspomagacze
[b]Osoba banująca:Jamakoshi2012
[b]Serwer:MineFox.pl
(30-August-2018 02:57:29)Masterskyy napisał(a): [ -> ]Dlaczego chcesz dostać unbana: Poniewaz dostalem bana nieslusznie, nie mialem zadnych wspomagaczy, a pozatym gralem na wersji 1.8.8 BlazingPack, wiec jak moglem miec wspomagaczee?
"8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod oraz Shaders."
(30-August-2018 02:57:29)Masterskyy napisał(a): [ -> ]a pozatym gralem na wersji 1.8.8 BlazingPack
Znowu to samo, kłamiesz tak samo tu jak i na serwerze, że nie kopałeś na Nukerze.
Jeśli chciałbyś coś dodać możesz napisać, wątku nie zamykamy.
No, bo nie kopalem na nukerze, bo grałem na wersji 1.8.8 BlazingPack.
Nawet możecie mnie sprawdzić, że nie mam żadnych wspomagaczy, tylko wersje 1.8.8 BlazingPack.
Też wiem, że ta paczka ma już obejścia i spokojnie możesz wgrać w nią Cheaty.
Ale i tak nie potrafisz się przyznać, że grałeś i posiadasz wspomagacze wolisz kłamać.
Zapoznaj się z tym filmem, który nagrałem przed twoim zbanowaniem:
https://scr.hu/4P779gq
Dokładnie widać na czym grałeś oraz kopałeś.