MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 29.08.2018 po 16 awaria i STRATA ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dzis sobie grałem po 16 nastąpiła awaria serwera bo ani forum ani serwer nie działał .... przed awarią kupiłem 8 staków dirta od kolegi ttm

Teraz o 23 06 nie mam tego w ekwipunku i co za tym idzie kasy tez nie

co teraz

widze zainteresowanie nie ma co ....
Może nick się tobie pomylił, albo miałeś literówkę w nim, bądz jakaś litera w twoim nicku była z capsem.
Czasami tak się dzieje u graczy. Lepiej sprawdzić dwa razy a nawet z sześćdziesiąt na potwierdzenie.
Witaj,
Sprawdziłam dokładnie. Ciekawe czemu nie zdziwił Cię fakt, ze ktoś miał takie duże ilości dirta/sandu za taką cenę. Osoby od których kupowałeś są już dawno zbanowane za oszukiwanie i robienie multikont na serwerze. Zatem itemy pochodziły z oszustwa i nie powinny się pojawić na trybie.
Niezależnie od sytuacji przypominam, że niezależnie od nas awaria sprzętowa zawsze może się zdarzyć i nie mamy na to wpływu.
Gdybyśmy za każdym razem mieli analizować sytuacje z tysiącami graczy i zastanawiać się co się stało i zmieniło od momentu awarii nie odrobilibyśmy się z tym w sensownym czasie.
Dziękujemy za zgłoszenie - znaleźliśmy dzięki temu jeszcze więcej multikont.

Pozdrawiam
Kociak08
oki i to mi sie podoba Kociak dzięki za odpowiedź Smile pozdrawiam
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie