MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban]xckula
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:xckula
[b]Jesteś recydywistą?:
Jestem
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ zdanie przez które zostałem zbanowany zostało wyrwane z kontekstu , kiedy gracz Zjarany12_xD został zabity przez innego gracza obwinial go o cheaty a ja pisząc zdanie:" ej ja mam iksreja nie mówcie nikomu xD " miało na celu osmieszenie zachowania Zjaranego który obwinial prawdopodobnie niewinnego gracza .
Prosze o pozytywne rozpatrzenie prośby o unbana , pozdrawiam xckula
Pprawdopodobnie niewinnego gracza o cheaty .
Treść Bana: Przyznanie się do cheatow
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: mineserwer.pl
Witaj,

http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).

Cytat:4.Zakaz "trolowania" i karmienia "troli".

Prośbę o Ub podsyłam do osoby z wyższą rangą Smile

Pozdrawiam Afrapul
@up nazwalbym to ośmieszanie a nie trolowaniema ,każdy rozsądnie myślałcy człowiek po zapoznaniu się z kontekstem stwierdził by że byla to próba zparodiowania zachowania zjaranego12_xD .nie miałem na celu nikogo trollowac.
Pozdrawiam xckula.
Moderator nie ma obowiązku wnikać w cel wypowiedzi (gdzie celem może być żart, atencjowanie lub inne temu podobne w jakikolwiek sposób). Złamałeś regulamin - kara musi być. Afrapul przytoczył ci odpowiednie pkt. regulaminu, które jasno określają postępowanie w przypadku występowania tego typu zachowań.

Odrzucam prośbę. W razie bycia poważnie upartym można też przyjść na Teamspeak'a serwerowego i porozmawiać z banującym lub z Opiekunem Administracji.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie