MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Propozycja] Częściowe rozwiązanie problemu cheaterów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A więc mam propozycje jak wiemy na WD jest AC który kickuje potencjalnych cheaterów, wg mnie nie kickuje on bez powodu (dla przykładu podczas mojego 2 tyg grania w nowe WD ani razu nie dosy kicka od tego AC)
Dlatego mam taką propozycje żeby zamiast kickować AntyCheat mógł by dawać krótkie tempbany np: 5min
Zawsze będzie to 5min gry bez cheatera, a w przypadku czystego gracza taki tempban szybko by się nie powtórzył a jednorazowo odczekać 5min to nie ma tragedii.Prosiłbym o rozważenie mojej propozycji Smile
http://mineserwer.pl/Temat-Cheatowanie-62736#pid338346

Był poruszany na forum podobny temat, tam masz wszystko opisane. Jak dla mnie nie ma to sensu.
Wyobraź sobie, że kickuje cie jak jesteś uczciwym graczem np. złapało, że masz macro bo szybciej kliknąłeś. To 5 minut na WD może być kluczowe w danej rundzie.

Jak masz problem z cheaterem - ./helpop, dział skarg na forum i centrum pomocy na ts3 nie boli Big Grin
@up tak jak pisałem myślę że Jeśli naprawdę jest się niewinnym to te kicki są BARDZO rzadko , więc myślę że nawet jedna przegrana runda na miesiąc przez AC jest warta utrudnienia gry dla cheaterow

@down W tamtym wątku jest mowa o banach na godzinę i permach czym jest 5min w porównaniu z tym .Skoro mnie rzadko wyrzuca (a wiem że jestem czysty) to jeśli kogoś często wyrzuca to może jednak coś mieć.
Dobra, mów za siebie - to, że ciebie mało wywala to nie znaczy, że innych też. Skąd pewność, że osoby, które wywala są cheaterami? Piszesz, jakbyś nie zapoznał się z wątkiem, który ci wysłałem.
*Skoro mnie rzadko wywala to innych pewnie też*. No nie bardzo... Osoby z lagami często są wyrzucane, a 5m bana dla Cheatera dużo nie zmieni... Dalej nawet nie zamierzam tłumaczyć, temat poruszany na forum wiele razy.
Załóżmy, że nagle zacznie Ciebie wyrzucać częściej.
Przykładowo, 5m masz do odczekania. Potem znowu i znowu.
Co zrobisz? Napiszesz temat na forum, że to syf, co to ma być, jesteś czysty, trzeba to natychmiast zmienić Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie