Witam! Mam pytanie a mianowicie czy będą dodawane questy fabularne na mapie? Mam parę pomysłów na kartele, gangi jak zwał tak zwał, od których moglibyśmy dostawać wspomniane wcześniej questy fabularne. I czy w ogóle będą dodawane jakieś questy, bo jeżeli nie serwer możliwe że pójdzie w nie pamięć :/.
Pozdrawiam Kajtereq.
Jestem na NIE ponieważ wbijanie lvla na dzień dzisiejszy jest bardzo zbalansowane.A takie questy na mapie zrobiliby ze każdy by miał seta police w 4dni.
(29-August-2018 08:42:51)SzybkiJasiu napisał(a): [ -> ]Jestem na NIE ponieważ wbijanie lvla na dzień dzisiejszy jest bardzo zbalansowane.A takie questy na mapie zrobiliby ze każdy by miał seta police w 4dni.
Kto powiedział że za to exp będzie? Mogłyby to być questy fabularne, za które nie dostaniemy questa tylko kasę ew. inny bajer.
To w takim razie polecam bardziej rozwinąć „pomysł”.Pozatym nie napisał tylko o expie tylko o secie police a set police z tego co mi wiadomo nie dostaje się za expa tylko za kasę.
SzybkiJasiu wystarczy obniżyć exp za pozostałe questy i balans bedzie bez zmian
Z tym to się zgadzam.Jednak autor wątku tego NIE napisał
Jeśli się nudzisz i chcesz je napisać proszę bardzo - a dodam. My żadnych questów pod brutala w planach nie mamy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!